Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

υποβολή αιτήσεων



«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Σε λειτουργία η ιστοσελίδα για την υποβολή των αιτήσεων

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://allazosyskevi.gov.gr/ για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα ανακύκλωσης και αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών, «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.



Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΑΕΔ-Google

Σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο νέο διαδικτυακό «Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στην Ψηφιακή Εποχή» για 4.000 ανέργους. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 23:59.



Τον Οκτώβριο η υποβολή αιτήσεων για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή στα ΑΕΙ

Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου θα μπορούν οι φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή στα ΑΕΙ και τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες.



Εξοικονομώ Κατ' Οίκον: Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Υποβολή αιτήσεων, προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίησή του.

Ξεκινά εντός των επόμενων ημερών η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων. Ποια είναι η διαδικασία και ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Τι θα ισχύσει για τις πολυκατοικίες.



Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τον B΄κύκλο της δράσης του ΕΣΠΑ & για απόφοιτους τριτοβάθμιας

Ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017, η πρώτη περίοδος υποβολών αιτήσεων για την δράση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον δεύτερο κύκλο του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 09.08.2017.



Παράταση στην υποβολή αιτήσεων του ΑΣΕΠ

Παράταση θα δοθεί στην υποβολή αιτήσεων μέσω ΑΣΕΠ, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, Ηλίας Νικολόπουλος.