Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

υποστηρικτης



Δεν μας τιμά το δημοσίευμα του Politico: Ο Τσίπρας στους 6 "σκληροπυρηνικούς" υποστηρικτές του Μαδούρο

Στους έξι «σκληροπυρηνικούς» υποστηρικτές του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, συγκαταλέγει τον Αλέξη Τσίπρα το Politico.



Ο ακροδεξιός υποστηρικτής του Τραμπ ανάβει φωτιές στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ

Σάλος, επεισόδια και συγκρούσεις με την Αστυνομία σημειώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, όταν έγινε γνωστό ότι εκεί επρόκειτο να μιλήσει ο Mίλο Γιαννόπουλος, υπεύθυνος της ακροδεξιάς ιστοσελίδας Breitbart News και γνωστός υποστηρικτής του Τραμπ. 

Τελικά η ομιλία ακυρώθηκε, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανεπιστημίου.



Μπέπε Γκρίλο: Δηλώνει υποστηρικτής του Τράμπ και του Πούτιν

Ο  ιδρυτής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική εφηξμερίδα, εξέφρασε  την υποστήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.



Υποστηρικτής του Τραμπ στέλνει απειλητικές επιστολές σε τεμένη!

Τρία τεμένη στην Καλιφόρνια έλαβαν τις τελευταίες ημέρες την ίδια επιστολή που περιείχε ισλαμοφοβικές απειλές και στην οποία ο άγνωστος αποστολέας διαβεβαίωνε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «θα καθαρίσει την Αμερική», γνωστοποίησε σήμερα η μεγαλύτερη οργάνωση Αμερικανών μουσουλμάνων.



Κάμερον: Ουδέποτε ήμουν κρυφός υποστηρικτής του Brexit

«Ουδέποτε ήμουν 'κρυφός υποστηρικτής του Brexit'», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σε συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία, όπου φιλοξενείται η Σύνοδος Κορυφής της G7, απορρίπτοντας τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ένας πρώην βοηθός του αυτή την εβδομάδα.



Υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη ο γιος του... Βασίλη Λεβέντη!

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν τελικά το γεγονός ότι ο γιος του Βασίλη Λεβέντη έδωσε το «παρών» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το πρώτο του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου του κόμματος.

Και αυτό γιατί ο Μάριος Γεωργιάδης εμφανίζεται να είναι ένθερμος υποστηρικτής του αρχηγού της κεντροδεξιάς παράταξης.