Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

υποπτο



Ύποπτο αντικείμενο στο Κολωνάκι

Κινητοποιήθηκε απόψε η Αστυνομία μετά τον εντοπισμό βαλίτσας που κρίθηκε ότι μπορεί να έχει ύποπτο περιεχόμενο, στο Κολωνάκι. Ενημέρωση για περισσότερες λεπτομέρειες, σε λίγο.



Συναγερμός στο Παγκράτι! Ύποπτο αντικείμενο έξω από Χρυσοχοείο στη Φιλολάου!

Συναγερμός είχε σημάνει στο Παγκράτι ύστερα από τον εντοπισμό ενός περίεργου αντικειμένου έξω από χρυσοχοείο που βρίσκεται στην οδό Φιλολάου!
Αμέσως η περιοχή γύρω από το χρυσοχοείο στο Παγκράτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ για να εξετάσουν αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό!



Θρίλερ με «ύποπτο» πλοίο στην Κρήτη

Συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές αρχές της Κρήτης εξαιτίας ενός φορτηγού – πλοίου σημαίας Συρίας το οποίο φέρεται να μεταφέρει παράνομο φορτίο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν οτι πρόκειται για δεκάδες κοντέινερ με ναρκωτικά.



Σκάφος βυθίστηκε σε βάθος 1.000 μέτρων νότια της Κρήτης

Σε βάθος τουλάχιστον 1.000 μέτρων έχει βυθιστεί το 40 μέτρων σκάφος «MALPAS», νότια της Κρήτης.

Φέρεται να μετέφερε ύποπτο φορτίο και ενώ ζητήθηκε σήμερα το πρωί από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος να πλεύσει στις πλησιέστερες ακτές της νήσου Κρήτης, προκειμένου να διενεργηθεί ο προβλεπόμενος έλεγχος.



Συναγερμός στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ! Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο – Χειροπέδες σε έναν 30χρονο άνδρα

Ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την αστυνομία κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ύποπτο άνδρα, τον οδηγό του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.



Ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στο όχημα του δράστη

Οι δεκάδες θαμώνες του εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή «Kiepenkerl» στο ιστορικό κέντρο του Μούνστερ και, λόγω της καλοκαιρίας, κάθονταν στον εξωτερικό χώρο του ομώνυμου εστιατορίου, ήταν ο στόχος του άνδρα ο οποίος οδήγησε το φορτηγό του κατευθείαν πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος.