Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

υποψηφιότητες



Η δεύτερη υποψηφιότητα διαμορφώνει τις εξελίξεις στο Survivor

Η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας στο Survivor είναι αυτή της Ευγενίας Μπόρλα μετά τη ήττα της Μπλε ομάδας. Απόψε, Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία όπου τα πάντα κρίνονται στον στόχο. Τα ματσαρίσματα πηγαίνουν πόντο -πόντο και οι ανατροπές στο σκορ δε σταματούν.



Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα τις υποψηφιότητες για τα βραβεία Οσκαρ 2023.
Η 95η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑBC. Με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ.



Απονομή Όσκαρ 2018: Τα ρεκόρ, οι εκπλήξεις, οι αδικίες κι οι υποψηφιότητες!

Το δικό της το ρεκόρ σπάει φέτος η Μέριλ Στρηπ κερδίζοντας την 21η της υποψηφιότητα για χρυσό αγαλματίδιο («The Post») στη φετινή επετειακή απονομή των 90ων ΄Οσκαρ που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Dolby Theater.



Όσκαρ 2018: Οι εκπλήξεις στις υποψηφιότητες. Ποιοι έμειναν εκτός

Ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ δεν άκουσαν το όνομά τους στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2018.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν κατάφερε να μπει στις υποψηφιότητες για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας με το «First They Killed My Father».



Ποιες ταινίες κονταροχτυπιούνται για τις Χρυσές Σφαίρες - Δείτε όλες τις υποψηφιότητες

Η ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο «Το σχήμα του νερού» ("The Shape of Water") ηγείται των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες 2018 συγκεντρώνοντας συνολικά επτά υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων εκείνη της καλύτερης ταινίας, ανακοινώθηκε σήμερα.

 



Βραβεία Ίρις 2017, οι υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) οι υποψηφιότητες για τα βραβεία «Ίρις» 2017.

Η τελετή της απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, και τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Φαφούτης.