Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

υποκατάστημα



Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Bank of China - Ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα στην Ελλάδα

Εντός του μήνα θα ανοίξει η Bank of China το πρώτο υποκατάστημά της στην Αθήνα.

Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της τράπεζας, Liu Liange.



Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ - Συνελήφθη ο δράστης

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Γκύζη, στην οδό Πριγκηποννήσων. Ένας ένοπλος άνδρας μπήκε στο υποκατάστημα και κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο χρηματικό ποσό.



Εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Μαρούσι

Εμπρηστική επίθεση στα ΕΛ.ΤΑ. Αμαρουσίου που βρίσκονται στην οδό Μιλτιάδου και Κονδύλη 5 σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια έξω από το υποκατάστημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές σε δύο τζαμαρίες.



Στα Χανιά αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και σε ΑΤΜ

Υλικές ζημιές στο υποκατάστημα Χανίων των Ελληνικών Ταχυδρομείων και σε ΑΤΜ Τράπεζας προκάλεσε απόψε ομάδα νεαρών που συμμετείχε σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Καλυκάς.



Επίθεση με γκαζάκια σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Αλεξάνδρας

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Γενναδίου.
   
Ειδικότερα, άγνωστα άτομα τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο του υποκαταστήματος, τα οποία εξερράγησαν στις 03:30. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη.



Eκρηξη από «γκαζάκια» σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα

Εκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού αποτελούμενου από τρία γκαζάκια έγινε στις 2.35 τα ξημερώματα έξω από υποκατάστημα της Eurobank στα Πετράλωνα, στην οδό Τριών Ιεραρχών.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, από την ανάφλεξη του μηχανισμού προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην τζαμαρία του υποκαταστήματος, η οποία ράγισε.