Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

υποδοχή Αγίας Ζώνης



Συγκινητικές στιγμές στο Υπουργείο Ναυτιλίας κατά την υποδοχή της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις μοναδικές στιγμές πνευματικής αγαλλίασης και ευλογίας συνεχίζει να προσφέρει η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πειραιά. Σήμερα το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, το οποίο από τις 5 Νοεμβρίου βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, μεταφέρθηκε από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ.



Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τιμία Ζώνη  της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου υποδέχθηκε χθες ο Πειραιάς.



Με τιμές Αρχηγού Κράτους ο Πειραιάς υποδέχεται σήμερα στις 11 την Αγία Ζώνη – Ζωντανή μετάδοση από την PEMPTOUSIA TV

Με τιμές Αρχηγού Κράτους υποδέχεται σήμερα στις 11 το πρωί την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Πειραιάς.



Ο Πειραιάς υποδέχεται με Τιμές Αρχηγού Κράτους την Αγία Ζώνη – Το πρώτο λιμάνι γίνεται το επίκεντρο της Αττικής για μία εβδομάδα

Στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, θα αφιχθή αύριο, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου όπου θα παραμείνει έως και τις 13 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, συμπολιούχου της πόλης του Πειραιά.

 



Οι συγκινητικές στιγμές κατά την υποδοχή της Αγίας Ζώνης στο Πόρτο Λάγος

Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης αλλά και ψυχικής αγαλλίασης έζησαν χθες οι πιστοί στο Πόρτο Λάγος, όπου υποδέχθηκαν το ιερό θεομητορικό κειμήλιο της Τιμίας Ζώνης, που κατέφθασε στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου (σ.σ. Πόρτο λάγος), όπου και θα εκτίθεται προς προσκύνηση έως τις 25 Ιουνίου.



Η θαυματουργός και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, φτάνει σήμερα στην Αθήνα από το Αγιο Όρος

Το μοναδικό κειμήλιο από την επίγειο ζωή της Παναγίας μας το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, προσκυνούν κάθε χρόνο χιλιάδες πιστοί σε όλη την Ελλάδα όταν εξέρχεται του Αγίου Όρους.