Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Υπό κράτηση



Υπό κράτηση 192 στρατιωτικοί υπάλληλοι στην Τουρκία

Οι τουρκικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση 192 στρατιωτικούς υπαλλήλους σε επιχειρήσεις με στόχο φερόμενους υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα που κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα πριν από δύο χρόνια, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές και μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.



Υπό κράτηση ο Σαρκοζί για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας

 Ο πρώην αρχηγός του γαλλικού κράτους τέθηκε σήμερα υπό κράτηση, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής, την οποία η δικαιοσύνη ερευνά εδώ και πέντε χρόνια.



Σαουδική Αραβία: Πρίγκιπες και πρώην υπουργοί τέθηκαν υπό κράτηση

Δέκα πρίγκιπες και δεκάδες πρώην υπουργοί κρατούνται στη Σαουδική Αραβία κατ΄εντολήν της νεοσυσταθείσας επιτροπής κατά της διαφθοράς, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές.

Η επιτροπή, υπό τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, συστάθηκε με βασιλικό διάταγμα λίγες ώρες πριν, σήμερα.



Ιταλός δημοσιογράφος βρίσκεται υπό κράτηση στην Τουρκία

O Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Γκαμπριέλε Ντελ Γκράντε συνεχίζει να βρίσκεται στην Τουρκία, σε καθεστώς υποχρεωτικού περιορισμού, σε ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν ξένοι πολίτες.

 



Γαλλία: Υπό κράτηση ο σωματοφύλακας και η επικεφαλής του γραφείου της Λεπέν

Στους ανακριτές της γαλλικής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς απολογήθηκαν σήμερα δύο στενοί συνεργάτες της σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, η επικεφαλής του γραφείου της και ο σωματοφύλακάς της , οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει το 2015 και ήδη πριν από ένα χρόνο είχαν γίνει κατασχέσεις στα γραφεία του κόμματος.



Υπό κράτηση η μητέρα του 4χρονου που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στη Λάρισα

Στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, κρατείται από χθες το απόγευμα η μητέρα του 4χρονου Στέφανου που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου έμενε η τριμελής οικογένεια.