Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΥΠΕΘΑ



Η απάντηση του υπουργείου Άμυνας σε δημοσίευμα εφημερίδας ότι «πουλάμε απαγορευμένα όπλα»

Τα πυρομαχικά στα οποία γίνεται αναφορά στο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» είναι καπνογόνα και όχι εμπρηστικά, απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «Πουλάμε απαγορευμένα όπλα!».



ΥΕΘΑ: Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ΕΔ ότι η πατρίδα είναι ασφαλής

Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων μας ότι η πατρίδα είναι ασφαλής δήλωσε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, την Athens Flying Week, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.



Ο ΥΠΕΘΑ για τα εθνικά θέματα και την αναθεώρηση του Συντάγματος

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ και στους δημοσιογράφους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, μεταξύ άλλων ανέφερε:



Φωτιά στην Αττική: Το συγκλονιστικό βίντεο της σκληρής μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων με τις φλόγες

Εντυπωσιακό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το ΥΠΕΘΑ από την πολυσχιδή δραστηριότητα και τις επιχειρήσεις των Ενόπλων δυνάμεων για την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών συνεπειών των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.



Γιατί μεταβαίνει σήμερα στο ΥΠΕΘΑ ο Αμερικανός Πρέσβης

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ και αντιπροσωπεία αξιωματούχων. Ο λόγος της επίσκεψης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα militaire.gr, είναι η οριστική συμφωνία για τη μεταστάθμευση δύο Αμερικανικών UAV’s MQ-9 Reaper στη Λάρισα.



Οι πρώτοι "αποκεφαλισμοί" για την εισβολή Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ

Οι πρώτοι "αποκεφαλισμοί" για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι γεγονός. 

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που άμεσα διέταξε ΕΔΕ, ήταν αμειλίκτος για τις θλιβερές εικόνες που εκτυλίχθηκαν εντός του στρατοπέδου Παπάγου.