Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Υπάτιος Πατμάνογλου



Υπάτιος Πατμάνογλου: Πατέρας για δεύτερη φορά

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.



Υπάτιος Πατμάνογλου: Από στιγμή σε στιγμή περιμένει να γεννηθεί η κόρη του

Από στιγμή σε στιγμή περιμένει τη γέννηση της κόρης του ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή βρίσκεται σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας και είναι όλα έτοιμα για να φέρει στο κόσμο το μωράκι τους, που όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι κοριτσάκι.

 

Η πρόταση της οικογένειας Βακάκη που απέρριψε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Στο πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε σήμερα η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo, στον οποίο άνηκε και η μοιραία Porsche, η οποία σκότωσε τη σύζυγο και το παιδί του.



Ο Υπάτιος Πατμάνογλου χαρίζει τα παιχνίδια του γιου του σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Καθώς οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έχασε σύζυγο και παιδί στο τρομερό τροχαίο με την Porsche που σημειώθηκε στη Θήβα ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της ψυχής του. 



Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Αν μου έλεγες πριν το τροχαίο τι θα συνέβαινε, θα σου έλεγα ότι...

«Αυτό το δυστύχημα με κατέστρεψε. Μέσα στην καταστροφή μου προσπαθώ να κάνω καλό» λέει ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε συνέντευξή του 9 μήνες μετά την αδιανόητη τραγωδία στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας.