Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

υπατη



Δυστύχημα στην Υπάτη: Ήθελε να καθαρίσει δύσκολο σημείο του μπαλκονιού κι έπεσε χάνοντας τη ζωή της

Άσχημο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα στην 63χρονη στην Υπάτη, που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Η άτυχη νοσηλεύτρια βρήκε τραγικό θάνατο όταν στην προσπάθειά της να καθαρίσει ένα δύσκολο σημείο του μπαλκονιού, παραπάτησε και έπεσε.



2,5 ώρες από την Αθήνα υπάρχει ένα χωριό με καταρράκτες, ιαματικές πηγές και σκοτεινή ιστορία

Είναι χτισμένη στο βόρειο μέτωπο της Οίτης, εκεί όπου οι απόκρημνες πλαγιές του βουνού «παραδίδονται» στον Φθιωτικό κάμπο. Η Υπάτη συμπεριλαμβάνεται στα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας και αυτό καθόλου άδικα.



Εικόνες από τη διάσωση 21χρονης που έπεσε στο φαράγγι του Ροδοκάλου

Σχεδόν 2,5 ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας 21χρονης που τραυματίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) στο Φαράγγι του Ροδοκάλου στην Υπάτη.



OHE: Καλεί την κυβέρνηση της Νικαράγουα να δώσει τέλος στην βίαιη καταστολή

Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κάλεσε την κυβέρνηση της Νικαράγουας να τερματίσει την «εντεινόμενη καταστολή» και «ποινικοποίηση» της αντιπολίτευσης, καθώς μαίνεται το κύμα βίας στη χώρα, που έχει αφήσει πίσω του εκατοντάδες θύματα. 



Ζημιές από ανεμοστρόβιλο που χτύπησε στην Υπάτη

Μεγάλη καταστροφή από το δυνατό αέρα σημειώθηκε στην Υπάτη ακόμη και στο κέντρο της, στην πλατεία.

 

Όπως μεταδίδει το Lamiareport, οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ανεμοστρόβιλο που σήκωσε σκεπές, ξήλωσε δέντρα και γκρέμισε πρόχειρες κατασκευές.



Θρήνος στην Υπάτη: Ιερέας έχασε γυναίκα και παιδιά μέσα σε δύο χρόνια από καρκίνο

Θρήνος για τον παπά- Δημήτρη, θρήνος και για την κοινωνία της Υπάτης, από τον πρόωρο χαμό της 29χρονης Κωνσταντίνας, η οποία έχασε χθες τη μάχη με τον καρκίνο.

Η νεαρή κομμώτρια λειτουργούσε κομμωτήριο στην Υπάτη και ήταν ιδιαιτέρως γνωστή και αγαπητή.