Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΥΕΘΑ



ΥΕΘΑ: «Απαράδεκτη προσωπική επίθεση κατά Στεφανή – Προχωράμε δυνατά Αρχηγέ»

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την εγκυρότητα των πτυχίων του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, πήρε ο Υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

ΥΕΘΑ: Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ΕΔ ότι η πατρίδα είναι ασφαλής

Θα διασφαλίσουμε δια της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων μας ότι η πατρίδα είναι ασφαλής δήλωσε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, την Athens Flying Week, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.



ΥΕΘΑ: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση κλοπής στρατιωτικού υλικού στη Λέρο

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ), ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την επιθετική ρητορική της Τουρκίας.



ΥΕΘΑ: Έθεσε θέμα προκλητικότητας της Τουρκίας στην Άτυπη Σύνοδο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας, που διεξήχθη χθες και σήμερα, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας η οποία ασκεί από 1ης Ιουλίου 2019 την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



"Εξοργισμένοι" οι Τούρκοι με Αποστολάκη νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας! – Έβγαλαν NAVTEX για το Barbaros! - Δείτε ΦΩΤΟ

Και ενώ στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση λάμβανε τέλος, με την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, λόγω της αποχώρησης των ΑΝΕΛ, η αντικατάσταση του από τον μέχρι πρότινος Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη, ως νέο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, φαίνεται ότι "ενόχλησε" σε πολύ μεγάλο βαθμό τους Τούρκους.