Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Υεμένη



Υεμένη: Βλήματα των Χούθι έπληξαν πλοίο με σημαία Σιγκαπούρης

Σύμφωνα με τον φορέα ασφάλειας της ναυσιπλοΐας United Kingdom Maritime Trade Operations και την βρετανική εταιρεία ασφάλειας της ναυσιπλοΐας Ambrey, βλήματα έπληξαν ένα πλοίο ανοιχτά των ακτών της Υεμένης σήμερα, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.



Υεμένη: Εμπορικό πλοίο δέχτηκε επίθεση από τρία μικρά σκάφη

Αναφορά ότι εμπορικό πλοίο δέχεται επίθεση από τρία μικρά σκάφη σε απόσταση 70 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά της Χοντεϊντά της Υεμένης ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε ο βρετανικός φορέας για την ασφάλεια του θαλάσσιου εμπορίου (UKMTO).



Εμπορικό πλοίο ανέφερε ότι αποτέλεσε στόχο βλήματος στα ανοικτά της Υεμένης

Εμπορικό πλοίο ανέφερε ότι αποτέλεσε στόχο βλήματος στα ανοικτά της Υεμένης σήμερα ενώ κατευθυνόταν προς τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με την βρετανική εταιρία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας Ambrey.



Νέα επίθεση από τους Χούθι σε εμπορικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα

Εμπορικό πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου αφού επλήγη στην Ερυθρά Θάλασσα, στα ανοικτά της Υεμένης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εταιρία ασφάλειας θαλάσσιων μεταφορών Ambrey, σε μια ακόμα επίθεση, όπως φαίνεται, από τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης.



Οι σιίτες Χούθι έπληξαν με τρεις πυραύλους εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Υεμένης

Οι σιίτες Χούθι έπληξαν εμπορικό πλοίο ανοικτά της Υεμένης σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία ασφαλείας Ambrey και κινδυνεύει να βυθιστεί.

Συγκεκριμένα εκτοξεύθηκαν τρεις πύραυλοι και το πλοίο έχει εκπέμψει σήμα κινδύνου αφού το αμπάρι του υπέστη ζημιές και άρχισε να βάζει νερά.



Νέο πυραυλικό χτύπημα σε εμπορικό πλοίο – Ασφαλές το πλήρωμα

Εμπορικό πλοίο που βρισκόταν ανοικτά των ακτών της Υεμένης ανέφερε πλήγμα με πύραυλο σε κοντινά ύδατα, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική υπηρεσία ασφάλειας της ναυσιπλοΐας, προσθέτοντας πως το πλοίο και όλα τα μέλη πληρώματος είναι ασφαλείς και προχωρούν στο επόμενο λιμάνι-σταθμό.