Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ξένος Τύπος



Πώς είδε ο ξένος Τύπος τη συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup

Πρώτη είδηση στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των διεθνών ΜΜΕ βρέθηκε σήμερα η συμφωνία για την Ελλάδα στην οποία κατέληξαν εχθές οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, μετά από ένα ολονύχτιο «θρίλερ» διαπραγματεύσεων.



Τα σχόλια των ξένων ΜΜΕ για την υπόθεση Novartis

Η υπόθεση Novartis χτύπησε ένα ευαίσθητο σημείο στην Ελλάδα την ώρα που η χώρα προσπαθεί αργά να βγει από την κρίση χρέους, γράφει ο ξένος Tύπος. 



Τι έγραψε ο ξένος Τύπος για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Ο «μαραθώνιος» διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών απασχόλησε - όπως ήταν αναμενόμενο - εκτενώς τα διεθνή μέσα, τα οποία σχολίασαν την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά διαδικασία σε εκτενή δημοσιεύματα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.



Γερμανικός τύπος: «Ωρολογιακή βόμβα» η Ελλάδα πριν από το αυριανό Eurogroup

Ο γερμανικός τύπος γράφει πρίν  από το αυριανό Eurogroupπως η Ελλάδα είναι  «Ωρολογιακή βόμβα», αναφερόμενος στην επιστολή Τσακαλώτου προς τους Ευρωπαίους ομολόγους του, την γενική απεργία που έχει παραλύσει τη χώρα και τις διαδηλώσεις των πολιτών τα τελευταία 24ωρα. 



Ξένος Τύπος: "Θέμα χρόνου η παραίτηση Τσίπρα!"

«Είναι θέμα χρόνου η παραίτηση Τσίπρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη λιτότητα. Μόνο ο χρόνος για την παραίτησή του δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», σε άρθρο της που τιτλοφορείται: «Καμία μεταρρύθμιση, κανένα ευρώ: Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ».



Ξένος Τύπος: "Η οργή των Ελλήνων αγροτών … κέρδισε στην Αθήνα - Η κυβέρνηση βρίσκεται σε κίνδυνο" [φωτό]

Η οργή των Ελλήνων αγροτών… κέρδισε στην Αθήνα, γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ σχολιάζοντας τα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.