Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ξεκαθαρισμα



Θα "μιλήσουν" τα κινητά: Ψάχνει τους δολοφόνους του Γρίβα η ΕΛ.ΑΣ. - Φοβάται νέο κύκλο ξεκαθαρίσματος

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη τόσο από την δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, όσο και από τον τρόπο που αυτή έγινε. Εξω από ένα δημοτικό σχολείο, με τον γιο του δολοφονηθέντος παρών αλλά και πολλά παιδιά λίγα μέτρα μακριά. 



Γεννηματά: Το Συνέδριο δεν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Το έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και, συνακόλουθα, η «κατάργηση» της Κεντρικής Επιτροπής και του γραμματέα της «δεν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών», αλλά «καταστατική κίνηση που δίνει διέξοδο» δηλώνει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο. 



Απίστευτο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησαν τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά!

Ένα απίστευτης αγριότητας ξεκαθάρισμα μεταξύ παρανόμων εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου, έξω από την Θεσσαλονίκη.

Ξαφνικά, ένας διερχόμενος είδε έναν νεαρό άντρα πεσμένο στο πρανές, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές να σφαδάζει από τους πόνους και να καίγεται ζωντανός!



Μενίδι: Άνδρας νεκρός από πυροβολισμούς

Βαριά τραυματισμένος εντοπίστηκε χθες ένας 35χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο Μενίδι, από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στη διαδρομή, όμως, ο τραυματίας εξέπνευσε.



Αχτσιόγλου: Άμεσα να ξεκαθαρίσει το ΔΝΤ τη θέση του

"Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων αποτελεί για εμάς κεντρικό πολιτικό ζήτημα διότι οι ΣΣΕ διαμορφώνουν ένα πλέγμα προστασίας των εργαζομένων, το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί στο ατομικό επίπεδο, σε μια "διαπραγμάτευση" ανάμεσα σε έναν εργοδότη και έναν μεμονωμένο εργαζόμενο", τονίζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Αγορά.



Η Εν.Κεντρώων ζητάει άμεσο ξεκαθάρισμα για το ΔΟΛ

Να διαλευκανθεί ποιος είναι ο χρηματοδότης και ποιος θα επενδύσει στην εξυγίανση του ΔΟΛ.