Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

wifi



Τα αντικείμενα στο σπίτι που μπορεί να καθυστερούν την WiFi σύνδεση

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε τύχει αντιμέτωποι με προβλήματα στο σήμερα του WiFi στο σπίτι μας.

Πέραν όμως των διάφορων τεχνικών προβλημάτων, πολλά υλικά καθημερινής χρήσης ενδέχεται να επηρεάζουν το σήμα.

 
 Τα κυριότερα, είναι τα εξής:

Σκυρόδεμα



Ακτινοβολία: Kανόνες προστασίας για Wi-Fi και τηλέφωνα στο σπίτι

Παρά τα οφέλη που μας προσφέρουν τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, οι ακριβείς πιθανές βλάβες που μπορεί να προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ακόμα απροσδιόριστες, με τον δικαιολογημένο προβληματισμό, τόσο της επιστημονικής κοινότητας, όσο και των απλών πολιτών, να αυξάνεται.



Ρωσία: Πάνω από το 20% των WiFi hotspots κρύβουν ψηφιακούς κινδύνους

Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, 7.176 από τα περίπου 32.000 δημόσια Wi-Fi δίκτυα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 δεν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση της κίνησης.



Κληρώνει για δωρεάν Wi Fi σε 16 Δήμους της Αττικής

Ένταξη στο πρόγραμμα Wi Fi for Europe (Wi Fi 4eu) διεκδικούν 16 δήμοι της Αττικής, με την στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.).

Με το πρόγραμμα θα αναπτυχθούν δίκτυα Wi Fi σε πολυσύχναστους χώρους τους. Όπως πλατείες, πάρκα, δημόσια κτίρια, με δωρεάν πρόσβαση για τους πολίτες.

Οι δήμοι για το δωρεάν Wi Fi



Είναι επικίνδυνο το Wi-Fi για την υγεία;

Στο σπίτι και στην δουλειά, δεκάδες ασύρματα δίκτυα μεταδίδουν αόρατα ραδιοκύματα μέσα από το χώρο και το σώμα σας. Το ίδιο κάνουν και τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές, οι συσκευές με ενεργό Bluetooth και άλλες συσκευές που συνδέονται με αυτές.


Wi-Fi: 6 απλοί και οικονομικοί τρόποι για να βελτιώσετε την ασύρματη σύνδεσή σας

Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το ασύρματο δίκτο του σπιτιού μας με αδύναμη ή ανύπαρκτη  σύνδεση σε κάποιους χώρους. Για να βελτιωθεί η ταχύτητα και το σήμα του ίντερνετ στο σπίτι, υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε, είτε δωρεάν είτε πληρώνοντας ένα μικρό ποσό για ειδικό εξοπλισμό.