Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Wall Street



Wall Street Journal: Αισιόδοξη πρόβλεψη για την οικονομία των ΗΠΑ το 2021

Η Wall Street Journal εμφανίζεται ιδιαίτερα ευοίωνες οικονομικές προβλέψεις για το 2021, παρά την δύσκολη χρονιά που φτάνει στο τέλος της.



Εκρηκτική άνοδος στην Wall Street - Η Fed χαρίζει 750 μονάδες στον Dow Jones

Η Wall Street έλαβε έστω και καθυστερημένα, το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο «δώρο» της Fed (ή του Αμερικανού Προέδρου, και θα εξηγήσουμε το γιατί), με τις ενθαρρυντικές δηλώσεις του Τζέρομ Πάουελ να στήνουν ένα εντυπωσιακό ράλι-αντίδραση στο χθεσινό sell-off, και τους αμερικανικούς δείκτες να σβήνουν τις απώλειες της Πέμπτης.



Πεκίνο: Πρόσκληση στα κορυφαία στελέχη της Wall Street, ενώ οι απειλές Τραμπ εντείνονται

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί την Κίνα με δασμούς συνολικού ύψους σχεδόν μισού τρισεκατομμυρίου δολαρίων, το Πεκίνο αναζητεί συμμάχους μέσα στους κόλπους των ΗΠΑ. 



Δασμοί και Τραμπ οδήγησαν σε πτώση τη Wall Street

Αρνητικά πρόσημα εμφάνισαν απόψε οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, με τους επενδυτές να εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις μετά την ενεργοποίηση του νέου γύρου δασμών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.



Άνοδος στη Wall street: Υποχωρούν οι φόβοι για Συρία

Άνοδος την Πέμπτη στη Wall, μετά τη νέα τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ για τη Συρία. Παράλληλα, ξεκίνησε η νέα περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά, ο Dow Jones +1,21% στις 24.482 μονάδες με «οδηγό» την Ιntel. Ο S&P 500 +0,82% στις 2.663 με τον χρηματοοικονομικό κλάδο να ενισχύεται 1,8%. Ο Nasdaq +1,01% στις 7.140 μονάδες.



Κατρακυλάει η μετοχή του Facebook - Αυστηρότερες ρυθμίσεις ζητά η Γερμανία

Αυστηρότερο ρυθμιστικό πλαίσιο και σκληρότερες κυρώσεις για παραβιάσεις που διαπράττονται από εταιρείες όπως το Facebook ζήτησε σήμερα η υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας μετά τη συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας στο Βερολίνο.