Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βυθος



Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Δύτης εντόπισε ανθρώπινο κρανίο στο βυθό

Δύτης στο βυθό της θάλασσας στην περιοχή του Αρμενιστή, στη Σιθωνία Χαλκιδικής βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό εύρημα. Ο δύτης εντόπισε ένα κρανίο σε βάθος περίπου 1,5 μέτρου και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Σήμερα το πρωί (28/1/2019) έσπευσαν στο σημείο άνδρες από το Λιμενικό Τμήμα Μαρμαρά και ανέσυραν το κρανίο.



Αποχαρακτηρισμένα σοβιετικά έγγραφα αποκαλύπτουν «εξωκοσμική» δραστηριότητα και «περίεργα» αντικείμενα στους ωκεανούς

Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού και ερευνητής UFO Vladimir Azhazha δήλωσε πως τα αποχαρακτηρισμένα έγραφα της σοβιετικής εποχής έχουν εξαιρετική σημασία και παρέχουν υψηλής πιστότητας πληροφορίες αναφορικά με δραστηριότητες Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρυχίων Αντικειμένων (ΑΤΥΑ).



Αυτόνομα ρομποτικά συστήματα θα χαρτογραφήσουν το βυθό ανοικτά της Καλαμάτας

Στα βαθιά νερά της Ανατολικής Μεσογείου ανοιχτά της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο τελικός του διεθνούς διαγωνισμού XPRIZE, στο πλαίσιο του οποίου οκτώ ομάδες «φιναλίστ» θα χρησιμοποιήσουν αυτόνομα ρομποτικά συστήματα για να χαρτογραφήσουν όσο γίνεται μεγαλύτερο τμήμα του βυθού μέσα σε 24 ώρες.



Τραγωδία στη Ρόδο: 20χρονος βρέθηκε νεκρός στον βυθό μέσα στο αυτοκίνητό του

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από σήμερα το πρωί το νησί της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγικός επίλογος της αναζήτησης του 20χρονου Ροδίτη Νίκου Χατζηνικολάου, γράφτηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλας, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του στον βυθό.



Σκουπιδότοπος ο βυθός της Κρήτης - Ντροπιαστικές εικόνες

Στο πέρασμα του χρόνου, διάφοροι ασυνείδητοι φροντίζουν να… ρυπαίνουν τη θάλασσα με ό,τι δεν χρειάζονται, «κρύβοντάς» το στην αφάνεια του βυθού.

Έτσι ο καθαρισμός του λιμανιού της Παντάνασσας έφερε στο «φως» ό,τι… δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.



Δανία: Εντοπίστηκε το κεφάλι της δολοφονημένης Σουηδέζας δημοσιογράφου

Το κεφάλι της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από δύο μήνες μπόρεσαν τελικά να βρουν οι αστυνομικοί της Δανίας.