Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Βρήκαν



Βρήκαν Το Εξαφανισμένο Παιδί Της, Εκείνη αλλά...

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 14 ολόκληρες ώρες χρειάστηκε μια μητέρα για να παραλάβει από την αστυνομία τον τρίχρονο γιο της που είχε εξαφανιστεί, καθώς όπως δήλωσε ήταν «πολύ κουρασμένη» για να σπεύσει!

Η εκπατρισμένη Βρετανή που ζει στην παραλιακή πόλη της Ισπανίας, Torrevieja, ανέφερε την εξαφάνιση του παιδιού έπειτα από μια βραδιά που είχε βγει έξω με την παρέα της.



Βρήκαν τους κλέφτες χρυσαφικών στην Κέρκυρα

Τρεις εβδομάδες μετά την διάρρηξη σε ένα σπίτι στην περιοχή Κυρά Χρυσικού της Κέρκυρας, από το οποίο είχαν κάνει φτερά χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την υπόθεση και ταυτοποίησαν τους δράστες.



Καβάλα: Βρήκαν τους διαρρήκτες μετά από 5 χρόνια

Δύο διαρρήξεις σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων της Καβάλας που είχαν γίνει στις αρχές και στα τέλη του 2012 εξιχνιάστηκαν ύστερα από επίμονες έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ελευθερούπολης και αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες ήταν και οι δυο σεσημασμένοι για κλοπές.



Ανεξήγητα γεγονότα στο Ρίο- Βρήκαν κι άλλη σφαίρα στο ιππικό κέντρο ενω ενισχύεται η ασφάλεια

Η αστυνομία εντόπισε τη δεύτερη σφαίρα κοντά στον χώρο των στάβλων, την Τετάρτη.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ οι αρχές κάνουν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν από πού προήλθε ο δεύτερος κάλυκας. Τα αγωνίσματα πάντως συνεχίζονται κανονικά.

«Προσπαθούμε να βρούμε τι συνέβη πραγματικά», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης, Μάριο Αντράντα.



Βρήκαν το σπίτι και το αυτοκίνητό τους χτυπημένα από σφαίρες!

Εκπληκτοι δύο συνταξιούχοι από την Ανάληψη Χερσονήσου, διαπίστωσαν σήμερα το πρωί πως το σπίτι και το αυτοκίνητό τους είχαν "χτυπηθεί" από σφαίρες.

Το ζευγάρι 70 και 68 ετών, έντρομο απευθύνθηκε στην αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση.