Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βρετανική Βουλή



Η βρετανική Βουλή καλεί ξανά τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Επιτροπή του βρετανικού κοινοβουλίου ζήτησε σήμερα για μία ακόμη φορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ να προσέλθει και να καταθέσει σχετικά με το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων, προειδοποιώντας τον, σε αντίθετη περίπτωση, θα του επιδώσουν «επίσημη κλήση».



Στο μικροσκόπιο της βρετανικής Βουλής τα κρυπτονομίσματα

Η μία μετά την άλλη οι μεγάλες οικονομίες εξετάζουν τρόπους για τη ρύθμιση της ταχύτατα αναπτυσσόμενης και άκρως αμφιλεγόμενης αγοράς των κρυπτονομισμάτων.



Ανατροπή: Η Βρετανική Βουλή μπορεί να βάλει «φρένο» στο Brexit!

Νέα δεδομένα στις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ενεργοποίηση του Brexit από την ΕΕ δίνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Συνταγματολόγων Βρετανίας με ανακοίνωσή του, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να μη συμβεί ποτέ!



Brexit: Αρνούνται να το... πιστέψουν και ζητούν επανάληψη του δημοψηφίσματος! 100.000 και πλέον υπογραφές φέρνουν το αίτημα στη βρετανική Βουλή!

Σε συλλογή υπογραφών για να επαναληφθεί το δημοψήφισμα που διενεργήθηκε την Πέμπτη και αποφάσισε με μικρή πλειοψηφία η Μεγάλη Βρετανία να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προχώρησαν οπαδοί της παραμονής.