Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 -

βραβείο

 

Χρυσά Βραβεία για το μέλι της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Στον διαγωνισμό «London International Honey Awards 2020» το μέλι από του Μελισσώνες του Βατοπαιδίου συγκέντρωσε πολυάριθμα βραβεία. Η μοναδικότητα του μελιού «Ληθαίον» το οποίο είναι προϊόν της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου συγκέντρωσε 1 πλατίνα και 2 χρυσά βραβεία.Γιατί η Γκρέτα Τούνμπεργκ αρνήθηκε βραβείο και χρηματικό έπαθλο των 36.000 ευρώ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ αρνήθηκε ένα βραβείο για τη δράση της και τα χρήματα που το συνοδεύουν γιατί "το κίνημα για την κλιματική αλλαγή δεν χρειάζεται περισσότερα βραβείο".

Ευχαρίστησε το Σκανδιναβικό Συμβούλιο επειδή της πρόσφεραν το βραβείο και είπε ότι είναι μεγάλη τιμή. Όμως, όπως τόνισε, "οι πολιτικοί και οι άνθρωποι με εξουσία πρέπει να ακούσουν την επιστήμη του σήμερα".Βραβείο για την Κέιτ Μπλάνσετ

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα τιμηθεί με το Ανθρωπιστικό Βραβείο στην τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων σε Γυναίκες της Χρονιάς 2019 του περιοδικού Harper's Bazaar, που διοργανώνεται σήμερα στο Λονδίνο.72χρονος ομογενής φτιάχνει τσίπουρο και σαρώνει τα βραβεία στην Αυστραλία!

Ούτε καν ο ίδιος ο 72χρονος Αναστάσιος Χριστόπουλος δεν πίστευε στ’ αυτιά του όταν του ανακοινώθηκε από την κόρη του ότι το τσίπουρο το οποίο ξεκίνησε να παρασκευάζει από χόμπι στην αυλή του πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, κέρδισε την πρώτη θέση και ακόμα τρεις διακρίσεις στα Βραβεία Tasting Australia, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αδελαΐδα τον περασμένο μήνα.100 διεθνών βραβείων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει μια αγροδιατροφική επιχείρηση από τη Λακωνία, η οποία κατάφερε να πάρει 100 βραβεία σε αναγνωρισμένους παγκόσμιους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας – αριθμός που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό.