Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

βραχυκύκλωμα



Απο βραχυκύκλωμα προκλήθηκε η πυρκαγιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Βραχυκύκλωμα στην ψυκτική εγκατάσταση φορτηγού-ψυγείου το οποίο έπαιρνε ρεύμα από την εγκατάσταση του πλοίου, είναι η αιτία της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 28 Αυγούστου του 2018 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Από την πυρκαγιά είχαν καταστρεφεί πολλά φορτηγά και ΙΧ αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο γκαράζ του πλοίου, ενώ και το ίδιο είχε υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.



Συρία: Oι βομβαρδισμοί σε βάση του στρατού ήταν τελικά βραχυκύκλωμα;

Σύμφωνα με συριακή στρατιωτική πηγή, την οποία επικαλούνται κρατικά μέσα ενημέρωσης, και ένας Ιρανός αξιωματούχος, μια ηλεκτρική βλάβη ήταν που προκάλεσε σειρά ισχυρών εκρήξεων νωρίς σήμερα το πρωί κοντά σε μια στρατιωτική αεροπορική βάση έξω από τη Δαμασκό.



Θεσσαλονίκη: Βραχυκύκλωμα σε εμπορικό κέντρο κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Ένα βραχυκύκλωμα ήταν αρκετό για να προκαλέσει την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν τις 3:00 η Πυροσβεστική δέχτηκε τηλεφώνημα που ανέφερε έντονη οσμή καμένου στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή.



Εκτός λειτουργίας τμήμα του μετρό στο Παρίσι, λόγω βραχυκυκλώματος

Η λειτουργία τμήματος του παρισινού μετρό διακόπηκε χθες λόγω βραχυκυκλώματος το οποίο δημιούργησε καπνό σε έναν από τους σταθμούς, είπε η αστυνομία στο Παρίσι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως το συμβάν αποδίδεται σε τεχνικό λάθος. "Καμία έκρηξη. Αυτό δεν είναι (τρομοκρατική) επίθεση", είπε.



Μυστήριο με τις εργασίες στον Πανάγιο Tάφο

Τα τελευταία νέα από τις εργασίες συντηρήσεως του Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου είναι συγκλονιστικά.
 
Οι εργάτες και ερευνητές που κατέβαζαν τα μηχανήματα με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στην πέτρα/κλίνη όπου τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού βρέθηκαν σε ένα απροόπτο καθόλου τυχαίο όπως φαίνεται. 
 


Σε βραχυκύκλωμα αποδίδεται η φωτιά στο Εφετείο

Σε βραχυκύκλωμα αποδίδεται η πυρκαγιά που προκλήθηκε χθες το βράδυ στον 4ο όροφο του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Η εκδήλωση της φωτιά σήμανε συναγερμό καθώς εκφράστηκαν φόβοι για σκόπιμη ενέργεια η ακόμα και για τρομοκρατική πράξη.