Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

βραδια



Μάτι: Βραδιά μνήμης ένα χρόνο μετά

Μια βραδιά μνήμης αφιερωμένη στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης του περσινού Ιουλίου στο Μάτι, το Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα οργανώνεται τη Δευτέρα 22 Ιουλίου με τίτλο «Ενα Χρόνο μετά».



Δεν ισχύει η διανυκτέρευση στο Σινικό Τείχος

Δυστυχώς πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο να περάσουμε ένα βράδυ σε ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου, το Σινικό Τείχος.



Γιακουμάτος - Χατζηγάκης σε μουσική βραδυά στα Τρίκαλα

Σε μία μουσική βραδυά με τον Γιώργο Κατσαρό, στην πόλη των Τρικάλων, συναντήθηκαν τα δύο ιστορικά στελέχη της ΝΔ, Σωτήρης Χατζηγάκης και Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Οι δύο πρώην υπουργοί συνδέονται φιλικά πολλά χρόνια και φαίνεται ότι ήταν βρήκαν μία καλή ευκαιρία για να θυμηθούν τα παλιά.



Οικοδεσπότης της βραδιάς των Όσκαρ του 2017 ο κωμικός Τζίμι Κίμελ

O Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2017, σύμφωνα με τα περιοδικά Variety και The Hollywood Reporter.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, που διοργανώνει τα Όσκαρ, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.



Μια βραδιά αφιερωμένη στους Ολυμπιονίκες στο Ecali Club

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Εcali Club τους Ολυμπιονίκες της Ελλάδος, με σκοπό να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους.

 

της Αρτεμις Μάντη



Δείτε τι κάνει τα βράδια για να χαλαρώσει από την πίεση της μέρας...

Ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να μετράει αντίστροφα τις μέρες που του απομένουν στον λευκό οίκο, καθώς τον ερχόμενο Νοέμβριο θα παραδώσει τη θέση του, ωστόσο ο Αμερικανός Πρόεδρος φαίνεται πως συνεχίζει να τηρεί πιστά το πρόγραμμα του, το οποίο τον βρίσκει να ...ξενυχτά στο οβάλ γραφείο.