Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βουλης



Χαμός στο καφενείο της Βουλής - Η Μεγαλοοικονόμου εκσφενδόνισε καρέκλες

Πρωτοφανές επεισόδιο  στο καφενείο της βουλής μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και ενός ατόμου που εμφανίστηκε ως πρώην συνεργάτης της.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου εκσφενδόνισε καρέκλες εναντίον του και την τσάντα της.



Ο Βασίλης Κικίλιας σε μεγάλη φόρμα στο γυμναστήριο της Βουλής

Έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε με κουστούμι και επίσημη ενδυμασία, να κάθονται στα έδρανα χωρισμένοι σε παρατάξεις και συχνά να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους».

Ωστόσο, οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου δεν συναντιούνται μόνο στη Βουλή.



Ο Σόιμπλε δέχεται πιέσεις να αποχωρήσει από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δέχεται πιέσεις από στελέχη του κόμματός του και των συμμάχων του να αποχωρήσει από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας και να προεδρεύσει του γερμανικού κοινοβουλίου.



Γ. Πατούλης: Τιμώ τον κ. Βούτση αλλά με βρίσκει κάθετα αντίθετο η αντίληψή του περί σύγχρονου κράτους

Την πλήρη αντίθεσή του «για την αντίληψη του κ. Βούτση περί σύγχρονου κράτους» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής για θρησκευτική συνείδηση και «ταλιμπάν» της ορθοδοξίας.



Το Κανάλι της Βουλής μπαίνει στις μετρήσεις τηλεθέασης

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής μπαίνει στις μετρήσεις, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια.



Η Φωτίου πρότεινε να φέρει τα σχολικά γεύματα στο εστιατόριο της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Στο απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή σχετικά με τα σχολικά γεύματα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου έκανε σήμερα μια πρόταση προς τους βουλευτές, μιλώντας σε αρμόδια επιτροπή της Βουλής.