Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

βουλιαγμενης



Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 56χρονος Λιβανέζος

Στους αστυνομικούς μίλησε για πρώτη φορά ο 56χρονος Λιβανέζος, με αυστραλιανό διαβατήριο, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα την Παρασκευή, όταν εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητό του, σε πάρκινγκ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.



Αναποδογύρισε αυτοκίνητο σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης

Ενα τρομακτικό τροχαίο συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενα αυτοκίνητο ανατράπηκε, στην αρχή της Βουλιαγμένης, στη συμβολή με την Καλλιρρόης. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του τροχαίου, ενώ στο σημείο έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.



Η πλαζ Βουλιαγμένης ονομάζεται «Πλαζ Λουκιανός Κηλαηδόνης»

Μία μουσικοθεατρική παράσταση συνοδεύει αύριο, Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 21:00, την τελετή μετονομασίας της πλαζ Βουλιαγμένης σε «Πλαζ Λουκιανός Κηλαηδόνης».

Την τελετή συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου μαζί με τον Δήμο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.



Μυστήριο με σορό σε προχωρημένη σήψη που εντοπίστηκε ανοιχτά της Βουλιαγμένης

Σορός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νήσου Φλεβών, σε εσοχή βράχων.



Κλειστή η Βουλιαγμένης και η Ποσειδώνος

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου από τις 07:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί κατάληψη του οδοστρώματος και ρύθμιση της κυκλοφορίας στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος - λεωφόρου Κ.



Σοκ από καταγγελίες ασέλγειας δασκάλου σε μαθήτριες σε Δημοτικό σχολείο της Βουλιαγμένης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διεξάγουν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχετικά με τις καταγγελίες για τη δράση ενός 45χρονου δασκάλου (σε δευτερεύον μάθημα) σε Δημοτικό σχολείο της Βουλιαγμένης.