Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

βοσνια



Η απόδοση της εκκλησιαστικής περιουσίας μείζον πρόβλημα στα Δυτικά Βαλκάνια – Τι συμβαίνει σε Βοσνία, Μαυροβούνιο και Αλβανία

Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην περιοχή των Βαλκανίων είναι το ζήτημα της απόδοσης της εκκλησιαστικής περιουσίας, ιδιαίτερα μετά από την κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων στις αρχές της δεκαετίας του 1990.



Θύμα τροχαίου ο Εμίρ Σπάχιτς, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται ο διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βοσνίας. 



Επιστρέφει από την Βοσνία ο Αλέξης Τσίπρας

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει δημιοιυργηθεί με 7 συνολικά πύρινα μέτωπα να καταπίνουν τα πάντα στο πέρασμά τους,  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μόλις γνωστοποίησε την επιστροφή του από την Βοσνία. 

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα παραστεί στην τελετή βράβευσής του.



Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας έσπασε το δόντι του Γιαννιώτα!

Μετά τη λήξη του ματς στη Ζένιτσα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 σημειώθηκε μεγάλη ένταση και οι Βόσνιοι ο οπαδοί αλλά και μέλη της ομάδας επιτέθηκαν στους Ελληνες παίκτες.



Χτύπησαν τους Μανωλά-Γιαννιώτα μετά το τέλος του παιχνιδιού της εθνικής!

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής ένας οπαδός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και χτύπησε τον Μανωλά και τον Γιαννιώτα!

Εικόνες ντροπής από τους Βόσνιους μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής. Ο Κώστας Μανωλάς και ο Γιάννης Γιαννιώτας δέχθηκαν επίθεση κατά την είσοδό τους στην φυσούνα.

 



Ντροπή: Oι Βόσνιοι αποδοκίμασαν τον εθνικό μας ύμνο (βίντεο)

Μεγάλη ασέβεια από το κοινό της Ζένιτσα, που αποδοκίμασε έντονα τον ελληνικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του ματς.

Οι Βόσνιοι κάλυψαν την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου με καταιγιστικές αποδοκιμασίες, κάτι που δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στο «Μπίλινο Πόλιε» για τους Έλληνες διεθνείς.