Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βόρεια Εύβοια



ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε σορός άνδρα σε παραλία στη Βόρεια Εύβοια

Η σορός ενός άνδρα βρέθηκε στην παραλία Βλαχιά στην Βόρεια Εύβοια.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού σπεύδουν στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι πό το Σάββατο αγνοούνται τα ίχνη ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μαντούδι όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, που υπερχείλισε λόγω της έντονης κακοκαιρίας και του κυκλώνα Ζορμπά.



Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη β. Εύβοια από τον κυκλώνα Ζορμπά

Συνεχίζεται η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια. Μετά το Μαντούδι, πλημμύρισε και το Προκόπι. Το ποτάμι πέρασε μέσα από τους δρόμους και τα σπίτια.

Πληροφορίες του tvstar αυτή την ώρα μιλούν για μία εγκλωβισμένη μητέρα με δύο παιδιά στην Παραλία Βλαχιάς. Κλιμάκιο Πυροσβεστών από τα Ψαχνά σπεύδει στο σημείο.



Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο στην Εύβοια

Ένας 22χρονος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιστιαίας χθες στις 19:45 το βράδυ.



Απίστευτα ευρήματα στη Βόρεια Εύβοια - Ανακάλυψαν ζούγκλα με ύαινες, ρινόκερους, καμηλοπαρδάλεις και μαχαιρόδοντες 7 εκατ. ετών!

Μια μικρή ζούγκλα με ύαινες, ρινόκερους, καμηλοπαρδάλεις, αντιλόπες, γαζέλες, πιθήκους, αλλά και μαχαιρόδοντες (ένα είδος παρόμοιο του λιονταριού) που ζούσαν πριν από 7 εκατομμύρια χρόνια στην ορεινή περιοχή της Κερασιάς στη Βόρεια Εύβοια, προσδοκά να φέρει στο φως με νέα ευρήματα η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον επιστημονικό υπεύθυνο, τ.