Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

βορεια ελλαδα



Καιρός: Καλοκαιρινά μπουρίνια στη Βόρεια Ελλάδα - Αναλυτική πρόγνωση

Όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Βόρειοι έως βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6-7 μποφόρ σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά:



Τι ψήφισαν οι κρατούμενοι σε φυλακές της Βόρειας Ελλάδας

Στις κάλπες που στήθηκαν σε ειδικά εκλογικά τμήματα προσήλθαν την περασμένη Κυριακή κρατούμενοι σε φυλακές της Βόρειας Ελλάδας που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Τα τελικά αποτελέσματα για τις ευρωεκλογές, στα καταστήματα κράτησης Διαβατών Θεσσαλονίκης, Νιγρίτας Σερρών, Φελλίου Γρεβενών και Κασσάνδρας Χαλκιδικής έχουν ως εξής:



Ξεχύνονται στα λεωφορεία για Αθήνα: Αύριο η μεγαλύτερη μάχη

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του αυριανού (20/1) συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, περίπου 200.000 άτομα θα φτάσουν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία από τη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα όπως εκτιμούν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, η συγκέντρωση της Κυριακής αναμένεται να ξεπεράσει σε όγκο αυτή της 4ης Φεβρουαρίου του 2018.



Κλειστά σχολεία αύριο σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καστοριά, Φλώρινα και Έδεσσα

Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων, σε αρκετές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα, εξαιτίας του παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.



Η "γαλάζια λίμνη" της βόρειας Ελλάδας

Ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι είναι αυτό που αντικρίζει όποιος βρεθεί στους περίφημους καταρράκτες του Σκρα.



Γκάλης-Τζιτζικώστας κάνουν... περίπατο στη Β.Ελλάδα

Δηµοσκοπήσεις για τη δηµοφιλία προσώπων πραγµατοποιούνται το τελευταίο διάστηµα στη Θεσσαλονίκη. Στο πολιτικό βαρόµετρο «Εγνατία Point of View», που γίνεται κάθε έξι µήνες, καταγράφονται η άνετη επικράτηση τόσο του Απ. Τζιτζικώστα όσο και του Ν. Γκάλη, η επανάκαµψη του Ευ. Βενιζέλου, αλλά και το πλασάρισµα-έκπληξη δύο αυτοδιοικητικών στη µάχη για τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης.