Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

βορεια



Προτροπές ΗΠΑ στη Β. Κορέα να επιστρέψει στις διμερείς διαπραγματεύσεις

Oι ΗΠΑ ήλθαν σε επαφή με τη Βόρεια Κορέα για να την προτρέψουν να επιστρέψει στο τραπέζι των διμερών διαπραγματεύσεων, δήλωσε o σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Κυριακή στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios.



"Φταίει ο Τραμπ για το φιάσκο της Συνόδου Κορυφής στο Ανόι" υποστηρίζει η Β. Κορέα

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορεί για την αποτυχημένη τελευταία Σύνοδο Κορυφής η Βόρεια Κορέα.



Ο Τραμπ ευχαριστεί Ρωσία και Κίνα για την βοήθειά τους στα σύνορα με την Β. Κορέα

Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ευχαρίστησε τη Ρωσία και την Κίνα για την βοήθεια τους στα σύνορα με τη Βόρειο Κορέα.



Σε κατάσταση ασφυξίας η Βόρεια Ευρώπη από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις φωτιές

Από το Όσλο στη Ρίγα, οι Σκανδιναβικές χώρες και οι χώρες της Βαλτικής βρίσκονται εδώ και εβδομάδες αντιμέτωπες με τη ζέστη και την ξηρασία. Η Σουηδία, ειδικά, σε περιοχές της οποίας δεν έχει βρέξει εδώ και τρεις μήνες, απηύθυνε έκκληση στην αλληλεγγύη των Ευρωπαίων, για να τη βοηθήσουν στη μάχη με τις φλόγες.



Ψεκάζουν για κουνούπια σε ρέματα της βόρειας Αθήνας

Τον έκτο γύρο ψεκασμών σε ρέματα με λιμνάζοντα νερά στη βόρεια Αθήνα πραγματοποίησαν οι αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Αττικής. 

Οι ψεκασμοί έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος βιολογικών εφαρμογών (ψεκασμοί, ταμπλέτες κ.λπ.) για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη βόρεια Αθήνα από την Περιφέρεια Αττικής.