Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

βομβαρδιστικά



Στον Β' ΠΠ πιλότος βομβαρδιστικών C-54 αντί για βόμβες έριχνε … καραμέλες! (φωτό, βίντεο)

Η Γερμανία μετά τον Β' Π.Π ήταν χωρισμένη σε ζώνες. Αρχικά τρεις και αργότερα τέσσερις, υπό την διοίκηση της Σοβιετικής Ένωσης, της Βρετανίας, της Αμερικής και της Γαλλίας. Με τον ίδιο τρόπο, έπρεπε να διαμοιραστεί σε τέσσερα τμήματα μεταξύ των συμμαχικών δυνάμεων.



Αμερικανικά βομβαρδιστικά κάνουν άσκηση στην Κορεατική χερσόνησο

Κοινή άσκηση με δυνάμεις της Νότιας Κορέας πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα στην κορεατική χερσόνησο οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

Ένα ζεύγος βομβαρδιστικών B-1B και μαχητικά τελευταίας τεχνολογίας F-35 μετέχουν στην άσκηση, που θεωρείται επίδειξη δύναμης προς την Βόρεια Κορέα. 



Η Τουρκία δημιούργησε βομβαρδιστικά Drones

Η Τουρκία εξοπλίζει το οπλοστάσιό της με τα πλέον σύγχρονα μέσα, καθώς όπως μεταδίδουν ανταποκριτές από την περιοχή, πραγματοποίησε σήμερα πετυχημένη δοκιμή βομβαρδιστικών Drones, πλήττοντας αληθινούς στόχους.



Ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν εργοστάσιο όπλων του ISIS

Ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστεψαν εργοστάσιο χημικών όπλων του Ισλαμικού Κράτους. Σκοτώθηκαν όσοι βρίσκονταν στην περιοχή γύρω από το προπύργιο των τρομοκρατών στη Raqqa στη Συρία.



Η Ρωσία ρίχνει στη μάχη κατά των τζιχαντιστών τα στρατηγικά της βομβαρδιστικά!

Η Ρωσία είναι αυτή που φαίνεται ότι θα κάνει “κουμάντο” στις επιχειρήσεις κατά των φανατικών ισλαμιστών στη Συρία. Το Συμβούλιο Ασφαλείας που συνεδρίασε στη Μόσχα υπό την προεδρία του Πούτιν αποφάσισε να κλιμακώσει την ρωσική εναέρια -πάντα- εμπλοκή αλλά και την συνεργασία με τη Γαλλία.