Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ



Η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για τη μεγάλη πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία

Όλοι οι στόχοι έχουν πληγεί» στις ρωσικές επιδρομές που έθεσαν στο στόχαστρο την Ουκρανία αυτή την εβδομάδα, ανέφερε σήμερα σε μια ανακοίνωση το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



Θέση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία βομβαρδίσθηκε από δυνάμεις του Άσαντ

Τουρκικό παρατηρητήριο στην περιφέρεια Ιντλίμπ της Συρίας δέχθηκε επίθεση με πυρά όλμων και πυροβόλων από περιοχή που ελέγχεται από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ζημιές, αλλά όχι θύματα, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.



Ο βομβαρδισμός του αεροδρομίου στην Τρίπολη της Λιβύης

Ντοκουμέντο με τη στιγμή του βομβαρδισμού του αεροδορμίου της Τρίπολης στη λιβύη κυκλοφόρησε πριν από λίγο. Ένα MiG-21ΜF της Εθνικής Αεροπορίας της Λιβύης κατέστρεψε με βόμβες τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου.



Δεκάδες νεκροί από βομβαρδισμό σε χωριό της Συρίας

Τουλάχιστον 36 μέλη οικογενειών τζιχαντιστών, ανάμεσά τους και 17 παιδιά, σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς της συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ στην επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση.



Συρία: 8 νεκροί, ανάμεσά τους 5 άμαχοι, από βομβαρδισμούς του κυβερνητικού στρατού στην Ιντλίμπ

Η δημιουργία της «αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης» έκτασης 15 ως 20 χιλιομέτρων συμφωνήθηκε τη 17η Σεπτεμβρίου ανάμεσα στη Ρωσία, σύμμαχο του καθεστώτος, και την Τουρκία, προστάτιδα οργανώσεων ανταρτών, για να χωριστούν οι περιοχές που ελέγχουν αντικαθεστωτικοί από αυτές υπό κυβερνητικό έλεγχο στην Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία.



Συρία: Δύο νεκροί έπειτα από πυραυλική επίθεση στη Λαττάκεια

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν την Δευτέρα το βράδυ από τα πλήγματα πυραύλων εναντίον αποθηκών πυρομαχικών στη Λαττάκεια της Συρίας, στις ακτές της Μεσογείου, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.