Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

βολτα



Ο Δ. Κουφοντίνας κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας «απόλαυσε» ο αδειούχος Δημήτρης Κουφοντίνας, αξιοποιώντας την άδεια (6η κατά σειρά) που εξασφάλισε από τις φυλακές, λίγο πριν τις γιορτές.

Ο Κουφοντίνας εθεάθη να περπατά σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, όπως αποκαλύπτει η φωτογραφία που δημοσιοποιεί το iefimerida.gr.  



Η βόλτα του Κώστα Μπακογιάννη στο κέντρο της Αθήνας

Την δέσμευση του ότι θα περπατάει καθημερινά στις γειτονιές της Αθήνας υλοποιεί από την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης.



Χωρίς άγχος αφού τα έχει λύσει όλα, ο Αλέξης κάνει βολτίτσες στη Νέα Υόρκη

Φωτογραφία από τη βόλτα του στους δρόμους της Νέας Υόρκης ανήρτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο Facebook η φωτογραφία είναι τραβηγμένη καθώς διέρχεται μια διάβαση πεζών.



Τι παθαίνει το δέρμα όταν περπατάμε ξυπόλητοι στην άμμο

Το περπάτημα είναι μια εύκολη, ανέξοδη και φυσική άσκηση, ιδανική για τη βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Ειδικά το περπάτημα στην άμμο θεωρείται ακόμα καλύτερο, αφού μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, να πάρουμε ενέργεια και να αισθανθούμε «σαν στο σπίτι μας».



Απίστευτος! Βγάζει βόλτα τα 5 σκυλιά του με το μηχανάκι!

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατάφερε να συγκεντώσει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα όταν ένας ιδιοκτήτης ζώων σκέφτηκε τον καλύτερο ρόπο για να βγάλει βόλτα τα σκυλιά του.

Πιο συγκεκριμένα τα φόρτωσε στο μηχανάκι του και τα έβγαλε έξω τα πέντε σκυλιά του κάνοντας τους περαστικούς να τον κοιτάνε με θαυμασμό.



Η βόλτα του Τσίπρα στη Λήμνο με selfies και συζήτηση για την ΑΕΚ

Τους φρουρούς του Αιγαίου, τους πιλότους της 130ης Σμηναρχίας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με το που προσγειώθηκε στη Λήμνο.