Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

The Voice



Γιώργος Καπουτζίδης: Γιατί αποχώρησε από το "The Voice"

Την αποχώρησή του έπειτα από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του.



Πέθανε παίκτης του ελληνικού «The Voice» σε ηλικία 24 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών άφησε ο παίκτης του The Voice Δαυίδ Καναβός.

Ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο The Voice, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες, ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook τον χαμό του παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα».



The Voice: 17χρονη Κρητικοπούλα σήκωσε τους κριτές να χορέψουν πεντοζάλι

H 17χρονη, Ειρήνη Αγγελάκη, από τα Χανιά βρέθηκε στο “The Voice” και τραγούδησε το “Μια κόρη ρόδα εμάζωνε”. Ο κριτής που γύρισε ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η Κρητικοπούλα ξεσήκωσε τους κριτές αφού σήκωσε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να χορέψουν μαζί της πεντοζάλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Τηλεθέαση: Σάρωσαν The Voice και Τατουάζ!

Αντιστέκεται η Χατζηβασιλείου, μεγάλες δυσκολίες για το Nomads, σε δεινή θέση το Money Drop.

Σαφές και άνετο προβάδισμα έχει αποκτήσει το The Voice στη μάχη που δίνει για την τηλεθέαση στην prime time με τα αντίπαλα προγράμματα. Άξιος αντίπαλος παραμένει Το Τατουάζ που δείχνει να κινείται ανεπηρέαστο με σταθερό κοινό κάθε βράδυ.



Παίκτης του The Voice στη Eurovision!

Ο Τόνυ Βλάχος είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν με το μπρίο τους και το ιδιαίτερο στυλ τους στην περασμένη σεζόν του The Voice. Ο τραγουδιστής αποχώρησε στο πρώτο live του show, ωστόσο «έκανε το κομμάτι του» πριν φύγει.



Βρήκαν δολοφονημένη παίκτρια του The Voice

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και η οικογένεια της 23χρονης παίκτριας του The Voice που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην πρωτεύουσα της Καμπότζης.