Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

βιταλη



Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας με την Ελένη Βιτάλη – «Οι δηλώσεις αυτές είναι πολύ κατώτερες της καλλιτεχνικής της αξίας»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα παραχώρησε η Ελένη Βιτάλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, την τεκνοθεσία αλλά και την κουμπάρα της Γλυκερία. Για την κουμπάρα της, την Γλυκερία, ανέφερε: «Δεν έχουμε πολλά πολλά με τη Γλυκερία. Είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, κάνει την πορεία της, δεν έχει να αποδείξει κάτι.



Η Ελένη Βιτάλη είπε πως δεν κρατιέται όταν βλέπει βία σε παιδί ή γατάκι και ορμάει – «Πηγαίναμε μια ζωή στην αστυνομία»

Ελένη Βιτάλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Πέμπτης (21/12) και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της.



O Ρέμος απάντησε στη Βιτάλη

Συνέντευξη στα παραπολιτικά παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος και μεταξύ άλλων, έδωσε μια απάντηση στην Ελένη Βιτάλη που είχε υποστηρίξει ότι ο τραγουδιστής δεν έχει καλή φωνή.



Καλοκαιρινή περιοδεία για Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία

Στο Κατράκειο της Νίκαιας συναντώνται στις 21 Ιουνίου η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία για να δώσουν μια μοναδική συναυλία, ενώ θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, και αλλού.

Μαζί τους θα είναι 13 μουσικοί, ενώ το πρόγραμμα επιμελoύνται ο Στέλιος Φωτιάδης και ο Δημήτρης Μαργιολάς.

Η προπώληση ξεκίνησε για τις συναυλίες:



Ελένη Βιτάλη: Ο οδηγός ταξί που της έκλεψε την καρδιά!

Ο άνθρωπος που τη μετέφερε στα ραντεβού και στις δουλειές της, έκλεψε την καρδιά της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας.
 

Είναι αυτός που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της τα τελευταία επτάμισι χρόνια. Η Ελένη Βιτάλη και ο Τέλης Κουτσούκος, ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε συχνά πυκνά στα επαγγελματικά ραντεβού της, είναι ζευγάρι.



Σαββόπουλος και Βιτάλη ξεκινούν την περιοδεία τους

Δύο βετεράνοι καλλιτέχνες συναντιούνται επί σκηνής, σε μια ιστορική παράσταση. Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να ξεσηκώσουν το κοινό μέσα από ένα «θέατρο τραγουδιών» που εμπνεύστηκε ο συνθέτης, μια μουσική παράσταση, με τίτλο «Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα», η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο «Κύτταρο Live» της Αθήνας.