Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Vinyl is Back



Η 11η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής έρχεται και φέρνει τη σειρά βινυλίων Vinyl is Back Live Sessions!

Το καλοκαίρι φεύγει, εμείς συνεχίζουμε ν’ ακούμε βινύλια! 



Vinyl is Back 6, 7, 8 Οκτωβρίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»

Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση - θεσμός για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στο φθινόπωρο με ένα τριήμερο  γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις την Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο!



Vinyl is Back: Ακυρώνεται η συναυλία- αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Το Vinyl is Back σεβόμενο την αλλαγή διάθεσης και την οποιαδήποτε επιθυμία της οικογένειας του Λουκιανού Κηλαηδόνη, που αρχικά έδωσε την έγκρισή της για την εκδήλωση, ανακοινώνει την ακύρωση της συναυλίας μικρής διάρκειας που είχε προγραμματιστεί προς τιμήν του Λουκιανού την Κυριακή στη 1 μ.μ.



Vinyl is Back - Εκεί που συμβαίνει!

Η 10η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής

Έρχεται γιορτινό, ανοιξιάτικο και πολύχρωμο ! Το Vinyl Is Back έγινε θεσμός και γιορτάζει το 10ο βινυλιο-τριήμερο του με όλες του τις δυνάμεις, γεμάτο εκπλήξεις και ζωντανή μουσική την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο !

 

Έλαμψε το Vinyl Is Back!

Το καλύτερο ίσως VinylIsBackχάρηκαν οι φίλοι του βινυλίου και της μουσικής το τριήμερο από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων, όπου διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή φορά!