Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

(βίντεο)



Οι πιο περιβόητοι εγκληματίες της άγριας Δύσης (βίντεο)

Η Αμερικανική Άγρια Δύση, που απεικονίστηκε σε πολλές ταινίες, τραγούδια, λαογραφία και ακόμη και βιντεοπαιχνίδια, έγινε διάσημη για τους καουμπόηδες, τους Σερίφηδες και τους εγκληματίες. Αν και οι πιο περιβόητοι εγκληματίες της Άγριας Δύσης θεωρούνταν εχθροί του κράτους, σήμερα συχνά μιλιούνται ως ήρωες και ιχνηλάτες.

 

Η χήρα του ήρωα σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου ψάλλει πάνω από το φέρετρο τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε ο φακός κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Την ώρα που το σφραγιστό φέρετρο με τη σορό του Σμηναγού κατέβαινε στον τάφο και μετά την απόδοση των προβλεπόμενων τιμών από το άγημα της ΠΑ, η μπάντα της 1ης Στρατιάς άρχισε να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο.



Τελεφερίκ πετούσε ανθρώπους στον αέρα! (βίντεο)

Απίστευτες είναι οι εικόνες που εκτιλύχθηκαν σε χιονοδρομικό κέντρο της Γεωργίας, όταν Τελεφερίκ, που μετέφερε κόσμο στην πίστα, άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτο, με μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους επιβάτες του Τελεφερίκ να εκσφενδονίζονται από τα βαγόνια χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.



Survivor: Αδύνατη η συμβίωση μεταξύ Διασήμων και Μαχητών

Την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει το Survivor στις οθόνες μας με νέο επεισόδιο και οι εντάσεις φαίνεται πως συνεχίζονται. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές δεν μπορούν να ξεπεράσουν όλα όσα συνέβησαν ανάμεσά τους.


Δείτε πως μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς θερμότητα!

Μία πρωτοποριακή νέα τεχνολογία που κάνει χρήση της μαγνητικής ενέργειας επιτρέπει το μαγείρεμα χωρίς να είναι απαραίτητη η φωτιά ή κάποια πηγή θερμότητας