Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

βιλες



Το Νότιο Αιγαίο στην κορυφή των προτιμήσεων των ξένων αγοραστών-επενδυτών

Το 2017 τα ξένα κεφάλαια που επενδύθηκαν για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα έφθασαν τα 503 εκατ. ευρώ. Το 2018 ξεπέρασαν και τα 800 εκατ. ευρώ.

Ως βασικός προορισμός ξένων επενδυτών για την αγορά παραθεριστικής κατοικίας καθιερώνεται η χώρα μας, με τις βίλες στα νησιά του Αιγαίου, τη Χαλκιδική αλλά και την Κρήτη να εμφανίζουν σταθερά τις καλύτερες επενδυτικές αποδόσεις στη Μεσόγειο.



Ιταλία: O Σαλβίνι κρεμίζει τις βίλες των Μαφιόζων και επιστρέφει τη γη στους πολίτες

O Mατέο Σαλβίνι "κράτησε" τον λόγο του παρά τις απειλές που δεχόταν και άρχιζε να κατεδαφίζει τις αυθαίρετες βίλες των μαφιόζων. Τον προηγούμενο μήνα, ο Μ.Σαλβίνι σε δημόσια συνέντευξη του προς τον ιταλικό λαό, είχε υποσχεθεί πως θα γκρεμιστούν όλα τα αυθαίρετα των μαφιόζων λέγοντας χαρακτηριστικά "θα οδηγώ εγώ την μπουλντόζα και θα παραδώσω τη γη στους πολίτες"!



Στο σφυρί ακίνητα επωνύμων, βίλες, εξοχικά και ξενοδοχεία στις Κυκλάδες

Βίλες, εξοχικά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία… πολλών αστέρων από φορολογούμενους με χρέη στην εφορία θα βγουν στο σφυρί τις επόμενες ημέρες και στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cyclades24.gr, από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, θα αρχίσουν να «βγαίνουν» στο σφυρί τα πρώτα ακίνητα.



Κυριάκος για πλειστηριασμούς: Να ξεκινήσουν από τις βίλες στη Μύκονο

Στο 28ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου μίλησε απόψε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κλιμακώνοντας την πολυμέτωπη επίθεσή του στην κυβέρνηση. 



Στο σφυρί ξανά οι μεζονέτες της Δήμητρας Λιάνη

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες μπαίνει η Δήμητρα Λιάνη, της οποίας οι μεζονέτες στην Εκάλη βγαίνουν "στο σφυρί".

Για πολλοστή φορά βγαίνει σε πλειστηριασμό από το Πρωτοδικείο της Αθήνας ένα από τα τρία πολυτελή σπίτια της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ στις 24 Μαΐου θα γίνει και δεύτερος πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.



Πάτρα: Πλούσιοι με βίλες και εργοστάσια κλέβουν το Δήμο επί χρόνια

Αντιμέτωποι με βαρεία πρόστιμα και την αναδρομική καταβολή ποσών τα οποία είχαν γλυτώσει εδώ και πολλά χρόνια να καταβάλουν στο δήμο, δηλώνοντας δεκάδες λιγότερα τετραγωνικά για τις πολυτελέστατες βίλες αλλά ακόμα και για επαγγελματικούς χώρους ιδιοκτησίας τους, είναι πλέον,  σύμφωνα με αποκλεισ