Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Βίκυ Σταμάτη



Ποινή ενός έτους στη Βίκυ Σταμάτη για την απόδραση από το Δρομοκαΐτειο

Τέσσερα χρόνια μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη, η δικαιοσύνη την έκρινε ένοχη και της επέβαλε την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή του ενός έτους, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.



Βίκυ Σταμάτη: Αγνώριστη στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» - Δείτε ΦΩΤΟ!

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες από έξοδό της, το βράδυ της Πέμπτης, η αλλαγή στην εμφάνιση της Βίκυς Σταμάτη είναι εντυπωσιακή.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πήγε στο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», συνοδευόμενη από τον γιο της, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Real Betis.



Η Βίκη Σταμάτη ετοιμάζει βιβλίο για τη ζωή της με τον Άκη με αποκαλύψεις

Δύο εκδοτικοί οίκοι φέρονται να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εκδώσουν το βιβλίο που γράφει η Βίκη Σταμάτη.

Επικρατέστερος τίτλος του βιβλίου είναι «Η ζωή μου με τον Ακη» και πιθανότατα θα στηριχθεί σε σημειώσεις που κρατούσε η Βίκη Σταμάτη.



Η αινιγματική δήλωση της Σταμάτη για το διαζύγιο

Η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφο" του Έψιλον, γιατί όπως είπε "ό,τι λέει χρησιμοποιείται εναντίον της".

Ωστόσο, η Βίκυ Σταμάτη προχώρησε σε μία αινιγματική δήλωση όταν ρωτήθηκε αν είναι λύση γάμου… ο χωρισμός της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. «Υπάρχει μία λέξη που λέγεται εκδίκηση. Κρατήστε την» ανέφερε.



Η Βίκυ επισκέφθηκε τον Άκη στις φυλακές - Τι γίνεται με το διαζύγιο

Στις φυλακές Χαλκίδας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης γύρω στις 10.30 η Βίκυ Σταμάτη.

H κ. Σταμάτη επισκέφθηκε τον Άκη Τσοχατζόπουλο επισημαίνοντας ότι πήρε ταξί από το κέντρο της πόλης για να την μεταφέρει στις φυλακές.



Βίκυ Σταμάτη: Έξαλλη με τους δημοσιογράφους - Η απάντηση για την άσεμνη χειρονομία

Τους δημοσιογράφους βρήκε έξω από το σπίτι της η Βίκυ Σταμάτη, η οποία αποφυλακίστηκε χθες, ύστερα από πέντε ημέρες στη φυλακή.