Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Βίκυ



Βίκυ Σταμάτη: Εγώ είμαι η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου

Η Βίκυ Σταμάτη, συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την απολογία της, αναφερόμενη στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είπε, Εγώ είμαι, αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει.



Και η Βίκυ Σταμάτη στο Καραϊσκάκη

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη, τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον Ολυμπιακό και φροντίζει να παρακολουθεί τακτικά την αγαπημένη της ομάδα από όταν αποφυλακίστηκε.

Έτσι, βρέθηκε στις εξέδρες του Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση απέναντι στην τουρκική Μπεσίκτας, η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1.

 



Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κ. Σταμάτη προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της με μαχαίρι, ενώ μεταφερόταν από το δωμάτιό της σε άλλο χώρο του νοσοκομείου.



Βίκυ Σταμάτη: Ο μικρός Ακης στέλνει γράμμα στη μαμά του: Αγαπημένη μου μαμά..

Ο μικρός Άκης γράφει στην μαμά του για το πως περνά τις διακοπές του. Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη γράφει λίγες γραμμές στη μαμά του για τις  διακοπές του, στο Ζελί Φθιώτιδας.