Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Βικτώρια



H κόρη του Αλέκου Φασιανού, Βικτώρια μιλά για τον πατέρα της: «Ποτέ δεν τον έχω πει μπαμπά»

Η κόρη του αείμνηστου Αλέκου Φασιανού, Βικτώρια, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τον πολυτάλαντο πατέρας της, που έφυγε πριν από έναν χρόνο από τη ζωή, τη σχέση τους αλλά και τις συνήθειες που είχε.



Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα - Που θα «χτυπήσουν» τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύουν την κακοκαιρία “Βικτώρια” αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως σήμερα το βράδυ, με έμφαση στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.



Πολλά προβλήματα προκαλεί η «Βικτώρια» στην Κέρκυρα- Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η κακοκαιρία "Βικτώρια" που πλήττει από το μεσημέρι της Τρίτης το νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ τα κύματα έχουν καλύψει την παραλιακή οδό της Γαρίτσας και τα πλοία ανοιχτού τύπου βρίσκονται δεμένα στα λιμάνια Κέρκυρας, Λευκίμμης και Ηγουμενίτσας.



«Βικτώρια» το όνομα της νέας κακοκαιρίας - Πού θα «χτυπήσει»

Ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Σαρδηνίας, θα κινηθεί αργά ανατολικά και από το μεσημέρι της Τρίτης θα προκαλέσει στη χώρα μας μια νέα έντονη κακοκαιρία, που ονομάσθηκε «Βικτώρια» από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.



Η Βικτώρια ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του συζύγου της - "Τα παιδιά ζητάνε τον μπαμπά τους κάθε 10 λεπτά"

Σε κλάματα ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Μακρή με αφορμή τη σύλληψη 31χρονου Βούλγαρου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 31χρονο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή και σύμφωνα με τις αρχές εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου.

 



Αποστολή ιατροδικαστών από τη Βικτώρια στην Ελλάδα για την ταυτοποίηση των σορών

Άμεση κινητοποίηση και χέρι βοηθείας από την κυβέρνηση της Βικτώριας. Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, παροικιακοί φορείς, επιχειρήσεις και «Νέος Κόσμος» στο πλευρό των πυρόπληκτων.