Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

βιασμό



Ασαράμ Μπαπού: Αυτός είναι ο γκουρού-βιαστής. Τι φοβούνται οι Αρχές

Δικαστήριο της βόρειας πόλης Τζοντπούρ έκρινε ένοχο τον Ασαράμ Μπαπού για τον βιασμό μιας 16χρονης το 2013 στο άσραμ του στη συγκεκριμένη πόλη

Ο 77χρονος γκουρού, ο οποίος διαθέτει 400 άσραμ σε όλο τον κόσμο όπου διδάσκει διαλογισμό και γιόγκα, πιθανόν να εφεσιβάλει την απόφαση σε ανώτερο δικαστήριο.



Στον ανακριτή 18χρονος αλλοδαπός με την κατηγορία του βιασμού 15χρονου

Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί 18χρονος Πακιστανός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι βίασε 15χρονο συμπατριώτη του.



Για βιασμό συνελήφθη 19χρονος υπήκοος Συρίας στη Σάμο

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου συνελήφθη στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού, ένας 19χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος μίας 34χρονης ομοεθνούς του.



Κρήτη: 15χρονη κατήγγειλε 33χρονο για βιασμό

Το κατώφλι της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου πέρασε μια 15χρονη από την Αλβανία μαζί με τους γονείς της καταγγέλλοντας ότι 33χρονος Έλληνας από χωριό του δήμου Χερσονήσου τη βίασε. Η κατάθεση της 15χρονης ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου.



Ινδία: Καταδίκασαν σε βιασμό δύο κορίτσια γιατί ο αδερφός τους κλέφτηκε με παντρεμένη

Αποτροπιασμό και διεθνή κατακραυγή προκάλεσε η είδηση που ήρθε από την Ινδία και ήθελε δύο κορίτσια -το ένα μάλιστα ανήλικο- να έχουν καταδικαστεί από το συμβούλιο γερόντων της πόλης τους σε βιασμό.