Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

βιαιη



Βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η εξεταστική

Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρου Παπαδημητρίου αποφάσισε, στη σημερινή της συνεδρίαση η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, εάν ο ίδιος δεν παραστεί την ερχόμενη Τρίτη για να εξεταστεί ως μάρτυρας για το ΚΕΕΛΠΝΟ.



Τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Εξεταστική για την Υγεία

Εντολή για τη βίαιη προσαγωγή του πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεοδώρου Παπαδημητρίου έδωσε το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της υγείας, κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης.



«Τα βρήκε» η United με τον επιβάτη που έβγαλαν από το αεροπλάνο σηκωτό

Η United Airlines και ο επιβάτης που αποβιβάστηκε βίαια από αστυνομικούς από πτήση προς το Σικάγο ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για άγνωστο ποσό, όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως.



Κομισιόν: Μέτρα κατά της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης που οδηγεί σε τρομοκρατία

Περαιτέρω μέτρα, με σκοπό την υποστήριξη των κρατών μελών στην προσπάθειά τους για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίαιης ριζοσπαστικοποίησης που οδηγεί στην τρομοκρατία, παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



12 Ιουνίου 1917: Η "μάχη της σημαίας" και η βίαιη κατάληψη της Θεσσαλίας από τον Γαλλικό στρατό

Στις 27 Μαΐου 1917 συναντήθηκαν στο Λονδίνο ο Γάλλος πρωθυπουργός Ριμπώ, ο υπουργός στρατιωτικών Παινλεβέ, ο Γάλλος στρατάρχης Foch και ο Γάλλος ναύαρχος Λεμπόν με τους Άγγλους ομολόγους τους.
 


Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ντρέπομαι για όσους εμπόδισαν τη βίαιη προσαγωγή του Γ. Στουρνάρα

Με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να κατηγορεί εκ νέου την κυβέρνηση και τα κόμματα -που δεν παρέστησαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών με αντικείμενο την βίαιη προσαγωγή του Γιάννη Στουρνάρα- αλλά και όσους «συνέπραξαν στην συγκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς και υπέθαλψαν παράγοντες που ζημίωσαν το δημόσιο συμφέρον», ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επιτροπής.