Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Βέτα Μπετίνη



Βέτα Μπετίνη: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της 11 μέρες μετά τον θάνατό της

Μόλις 11 μέρες πέρασαν από τo θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού. Η Βέτα Μπετίνη έφυγε από την ζωή την περασμένη Τετάρτη, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους, η κόρης της, Λιάνα Καραγιαννίδου, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι χάθηκε η μητέρα της τόσο γρήγορα.



Το συγκινητικό "αντίο" του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Βέτα Μπετίνη

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι στην ηθοποιό και στιχουργό Βέτα Μπετίνη. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης, σε ηλικία 60 ετών.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που βρίσκεται στις Φιλιππίνες για τα γυρίσματα του Nomads άργησε να μάθει τα δυσάρεστα νέα για την ηθοποιό και προσωπική του φίλη Βέτα Μπετίνη.



Βέτα Μπετίνη: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού

Πριν δύο μέρες έφυγε από την ζωή η Βέτα Μπετίνη, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση της κόρης της ηθοποιού στο Facebook, που ανακοίνωσε πως η αγαπημένη της μητέρα πέθανε. Η κηδεία της ηθοποιού θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή, στις 15:30, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.



Συγκινητικός ο Αλέξανδρος Ρήγας για το χαμό της Βέτας Μπετίνη

Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, την  Βέτα Μπετίνη όπου  είχαν συνεργαστεί στην σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη», και  η ηθοποιός υποδυόταν την Τουρκάλα Οσμάν. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το χαμό της ηθοποιού.


Δείτε το συγκινητικό αντίο της κόρης της Βέτας Μπετίνη: Η μανούλα μου

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή το μεσημέρι στην Βέτα Μπετίνη, τη συμπαθή ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνση της κόρη της η εξόδιος ακολουθία όπου, όπως γράφει, «λέμε ένα μεγάλο σ' αγαπώ» θα τελεστεί στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης στις 15:30 μετά το μεσημέρι.



Ραγίζει καρδιές το αντίο της Καίτης Φίνου στη Βέτα Μπετίνη

Με μια ανάρτηση της στο Facebook η Καίτη Φίνου εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Βέτας Μπετίνη.

 

«Έφυγε η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη.
Ειρωνεία………Λίγες μέρες μόνο μετά τον χαμό του αγαπημένου κολλητού της Γιώργου Σαρρή…
Καλό σου ταξίδι Βέτα μας……» έγραψε η Καίτη Φίνου.