Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Βέροια



Βέροια: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε μια 74χρονη

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το τροχαίο που κόστισε χθες τη ζωή μίας 74χρονης στη Βέροια.



Μυστήριο με τις νέες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του Άλεξ Μεσχισβίλι, στη Βέροια..

Μετά από αίτημα που υπέβαλε προς την Εισαγγελία της πόλης ο συνήγορος της μητέρας του 11χρονου, Μανώλης Αναστασάκης και σχετική έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, άνοιξε νέος κύκλος ερευνών που ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν ξεκίνησαν και πότε.



Βέροια: Αναστολή λουκέτου στην ταβέρνα που έκανε γλέντι χωρίς μέτρα

Με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης ανεστάλη το πρόστιμο των 11.000 ευρώ και η ποινή σφράγισης που είχε επιβληθεί στο κέντρο διασκέδασης, στη Βέροια, για το παραδοσιακό γλέντι που είχε διοργανώσει την περασμένη Κυριακή.



Βέροια: Γέννησε 39χρονη θετική στον κορονοϊό

Γέννησε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη από τη Βέροια που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Το βρέφος, ένα κοριτσάκι βάρους 3,2 κιλών, υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό και αναμένεται το δεύτερο αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου από το Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ».



Σοβαρό τροχαίο μέσα σε σήραγγα στο δρόμο Βέροιας - Κοζάνης (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία, οδηγός οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό μέσα στη “Σήραγγα 1” και στη συνέχεια έπεσε με ταχύτητα στον τοίχο του τούνελ.

Αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές εκατοντάδων μέτρων από οχήματα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της πυροσβεστικής.



Εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από σπίτι επιχειρηματία: Πρώην υπάλληλος και γνωστή του οι δράστες

Την υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που κατήγγειλε επιχειρηματίας από το σπίτι του στη Νάουσα Ημαθίας, εξιχνίασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας.

Μια 40χρονη, γνωστή του θύματος κι ένας 35χρονος, πρώην υπάλληλός του, εμπλέκονται -σύμφωνα με την αστυνομία- στην κλοπή που έγινε πριν από λίγες ημέρες.