Κυριακή 16 Μαΐου 2021 -
Μερική συννεφιά

24 °C

Σήμερα, 16. Μαΐου 2021

βελονεςΣουπερμάρκετ στην Αυστραλία αποσύρουν τις βελόνες μετά τον σάλο με τις φράουλες

Τις βελόνες για ράψιμο απέσυρε προσωρινά από τα ράφια του ο αυστραλιανός κολοσσός σούπερ μάρκετ Woolworths καθώς η χώρα αντιμετωπίζει κρίση με φράουλες που περιέχουν βελόνες και έχουν εντοπιστεί στην αγορά.Τρόμος στην Αυστραλία με τις φράουλες που κρύβουν καρφίτσες και βελόνες

Καρφίτσες και βελόνες εντοπίστηκαν σε φράουλες που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ και στις έξι Πολιτείες της Αυστραλίας.Αδίστακτοι! Έβαζαν βελόνες ραψίματος μέσα σε φράουλες που πωλούνται σε σούπερ-μάρκετ στην Αυστραλία!

Η Πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας προσέφερε σήμερα αμοιβή 100.000 δολαρίων Αυστραλίας (61.500 ευρώ) για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη αυτών που τοποθέτησαν βελόνες ραψίματος μέσα σε φράουλες.Πάτρα: Παίζουν με τον πόνο 400 ανασφάλιστων διαβητικών - Βελόνες, ταινίες και φάρμακα τέλος!

Την αναλγησία του Ελληνικού κράτους και την κατάρρευση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας αποδεικνύει περίτρανα ηταλαιπωρία εκατοντάδων διαβητικών στην Πάτρα, με άμεσες συνέπειες στην υγεία τους.Αυτό είναι το δωμάτιο ξενοδοχείου που έμεναν οι τρομοκράτες του Παρισιού: Γεμάτο σύριγγες και βελόνες! (Βίντεο)

To δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμειναν το προηγούμενο βράδυ της επίθεσης οι μακελάρηδες του Παρισιού, φέρνει στο φως ο ιστότοπος της γαλλικής Le Point.