Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Βέφα Αλεξιάδου



Συγκλονίζει η Β.Αλεξιάδου για την απώλεια των κοριτσιών της – «Δεν πρόσεχαν την υγεία τους»

Η αγαπημένη μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την απίστευτη τραγωδία που βίωσε καθώς έχασε και τις δυο κόρες της μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.



Ξέσπασμα Βέφας Αλεξιάδου: "Λένε ότι δεν πόνεσα όταν πέθαναν οι κόρες μου"

Την αυτοβιογραφία της ετοιμάζει η Βέφα Αλεξιάδου και μετά τα δύσκολα φαίνεται να πατά γερά στα πόδια της και να ετοιμάζεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές και μυστικά της ζωής της.

«Θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία μου σε λίγους μήνες και εκεί θα είναι όλα γραμμένα.



Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Βέφας για την αδικοχαμένη κόρη της

Μια πολύ συγκινητική δημοσίευση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα, ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο της αδικοχαμένης κόρης της, Αλεξίας, με τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη, ο οποίος τελέστηκε στις 5 Αυγούστου του 1995.



"Πέθαναν" την Βέφα Αλεξιάδου στα social media- Η οργισμένη αντίδραση της γνωστής μαγείρισσας

Δημοσιεύματα σε sites, τα οποία αναπαρήχθησαν στα social media, ήθελαν από το πρωί τη Βέφα Αλεξιάδου να έχει "φύγει" από τη ζωή, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους δικούς της ανθρώπους.

Η γνωστή μαγείρισσα, η οποία έχει βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, με την απώλεια των δύο παιδιών της, θέλησε να απαντήσει, μέσα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".



Βέφα Αλεξιάδου: Τα συγκινητικά λόγια για την αδικοχαμένη κόρη της, Αλεξία!

Μπορεί να έχουν περάσει 2,5 χρόνια από την μέρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η κόρη της Αλεξία Αλεξιάδου, η διάσημη μαγείρισσα όμως, Βέφα Αλεξιάδου δεν την ξεχνά λεπτό.

 

Αλεξία της πέθανε ξαφνικά μετά από καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας πίσω δυο μικρά κορίτσια και βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.