Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΜΕΤΟΧΙ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ



ΖΩΝΤΑΝΑ: O εορτασμός της Παναγίας της Παντάνασσας

Σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη εορτάζεται και φέτος η μνήμη της Παναγίας της Παντάνασσας, στο Ιερό Μετόχι του Αγίου Νικολάου της Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος την 23η και 24η Σεπτεμβρίου.



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Την Ακολουθία του Εσπερινού από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Την Ακολουθία της Θ’ Ώρας και του Εσπερινού από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»



ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Η Ακολουθία του Εσπερινού και το Αναστάσιμο Απόδειπνο από το Βατοπαιδινό Μετόχι στο Πόρτο Λάγος

Παρασκευή της Διακαινησίμου: Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την ακολουθία του Εσπερινού και του Αναστάσιμου Απόδειπνου από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος.



ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Το Ιερό Ευχέλαιο και την Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και την Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου.



ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος

Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος, το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και την Ακολουθία του Νυμφίου.