Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Βασίλης Σπανούλης



Βασίλης Σπανούλης: Περιμένει και έκτο παιδί ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Όλο και πληθαίνει η οικογένεια Σπανούλη, η οποία περιμένει πλέον και το έκτο της μέλος, όπως ανακοίνωσε με δωράκι... έκπληξη η Ολυμπία Χοψονίδου στον αρχηγό του Ολυμπιακού.



Ο Βασίλης Σπανούλης είχε γενέθλια και έσβησε... ερυθρόλευκη τούρτα

Ο Βασίλης Σπανούλης, μόλις λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια της κόρης του, έκλεισε τα 37 του χρόνια και το γιόρτασε οικογενειακά με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά τους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γιόρτασε κόβοντας μια τούρτα που είχε τη φανέλα του με το Νο 7.



Εγραψε ιστορία ο Σπανούλης που ξεπέρασε τον Διαμαντίδη στις ασίστ στην Α1

O Βασίλης Σπανούλης έγραψε πάλι ιστορία, καθώς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Basket League ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους πασέρ του επαγγελματικού πρωταθλήματος.



Τι συμβαίνει τα βράδια στην οικία Σπανούλη; (βίντεο)

Χαμόγελα, φωνές και πέντε πανέμορφα αγγελούδια γεμίζουν μετα παιχνίδια τους το σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου. Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες απέκτησε το πέμπτο του μωρό, ένα ακόμη κοριτσάκι και έχει ξετρελαθεί με τα non stop παιχνίδια με τα παιδιά στο σπίτι.



Ο Βασίλης Σπανούλης με την νεογέννητη κόρη του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Σπανούλης καθώς απέκτησε με την Ολυμπία Χοψονίδου το πέμπτο τους παιδί.

Η δεύτερη κόρη του ήρθε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου και εκείνος πόσταρε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του.



Η κόκκινη γενέθλια τούρτα του Βασίλη Σπανούλη

Τα 35α γενέθλιά του γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του και κοντινούς φίλους του.