Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βασίλης Λεβέντης



Τι όνειρο είδε ο Λεβέντης πριν πάει να ψηφίσει

Στις 12 το μεσημέρι στην Αθήνα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι «είναι λάθος να δοθεί αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη κι η Ένωση Κεντρώων είναι εμπόδιο.

»Ξυπνώντας σήμερα είδα ένα όνειρο. Ότι θα κάνουν κυβέρνηση μαζί η Φώφη Γεννηματά κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



Λεβέντης: Να κάνει πίσω ο αρχιεπίσκοπος, αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

Ο αρχιεπίσκοπος πρέπει να κάνει πίσω, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Η προδοσία έχει σημασία για την ορθοδοξία, τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων. «Να μην μας αφαιρέσουν την εκκλησία μας επειδή ο Τσίπρας είναι άθεος», συμπλήρωσε.



Λεβέντης: Αποστάτης όποιος φεύγει και παίρνει την έδρα που δεν του ανήκει

Όποιος φεύγει και παίρνει την έδρα που δεν του ανήκει και την πάει σε άλλο κόμμα, όταν μάλιστα έχει εκλεγεί με λίστα, θεωρείται αποστάτης» δήλωσε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης προσθέτοντας ότι «ο λαός ξέρει ποιοι είναι αυτοί που πρόδωσαν το κόμμα και θα τους τιμωρήσει αυστηρά στις εκλογές».

 



Ένωση Κεντρώων: «Σχέδιο αποστασίας» καταγγέλλει ο Β. Λεβέντης

Για «σχέδιο αποστασίας» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στην απόφαση του βουλευτή Αριστείδη Φωκά να ανεξαρτητοποιηθεί.



Λεβέντης: «Να κόψουμε συντάξεις για να κάνουμε εξοπλισμούς»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης πρότεινε περικοπή των συντάξεων προκειμένου να βρεθούν πόροι για εξοπλιστικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Να κόψουμε συντάξεις για να κάνουμε εξοπλισμούς. Να κοπούν δύο κατοστάρικα από όλες τις συντάξεις που είναι πάνω από τα 1.000 ευρώ. Και να δώσουν και οι βουλευτές τρεις μισθούς».



«Πυρπολητής» ο Λεβέντης στο Κίνημα Αλλαγής! Επιτέθηκε στους παρόντες Σημίτη – Παπανδρέου!

Το Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιεί το πρώτο του συνέδριο και ως είθισται ομιλίες πραγματοποιούν και οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων. Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος όμως προκάλεσε έναν μικρό… χαμό!