Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Βασιλική Θάνου



ΣτΕ: Δεύτερο «όχι» στη Θάνου για την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Έχασε, όπως ήταν αναμενόμενο, τη δεύτερη δικαστική μάχη με την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η τέως πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής, όπως απορρίφθηκαν παράλληλα και οι αιτήσεις αναστολών της τέως αντιπρόεδρου της εν λόγω Επιτροπής Άννας Νάκου, όπως και των δυο μελών της Νικολάου Ζευγώλη και Ιωάννη Παύλοβιτς.



Η Βασιλικη Θάνου αρνείται να παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Η Βασιλική Θάνου αρνείται να παραστεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Επιτροπής Ανταγωνισμού.



Γεωργιάδης: Η Θάνου θα φύγει θέλει δεν θέλει

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τη κα Θάνου ότι με κομματικά κριτήρια διορίστηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού έχοντας την προκλητική εύνοια του πρωθυπουργού, ενώ προανήγγειλε την έκδοση διαπιστωτικής πράξης σε περίπτωση που δεν παραιτηθεί.



Την αύξηση των θέσεων των δικαστικών ζητά η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου με επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ζητεί την άμεση αύξηση των οργανικών θέσεων των αρεοπαγιτών κατά 4, των παρέδρων Πρωτοδικών κατά 34 και των Ειρηνοδικών κατά 36.



Θάνου: Είναι όλα έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών

Το Κέντρο Τύπου που λειτουργεί από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Ζάππειο Μέγαρο, για την κάλυψη των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου.

Μετά την ενημέρωσή της για τις υποδομές και τη λειτουργία του Κέντρου Τύπου η Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Στη Χίο σήμερα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου

Τη Χίο σήμερα και τη Λέσβο αύριο θα επισκεφτεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου. Η κ. Θάνου θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της πρωθυπουργού:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
12:00 Άφιξη στην Χίο.