Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

βασικός μισθός



Αχτσιόγλου: Ο νέος κατώτατος μισθός θα ισχύει για όλους

«Ο νέος ενιαίος αυξημένος κατώτατος μισθός θα ισχύει για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις, δηλαδή θα καταργήσουμε ταυτόχρονα τον λεγόμενο υποκατώτατο μισθό για τους νέους έως 25 ετών» τόνισε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε δηλώσεις της, λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση που είχε, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, με το προεδρείο του Συνδέσμο



Αχτσιόγλου: Τον Ιανουάριο η αύξηση του κατώτατου μισθού

«Για την κυβέρνησή μας η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι πυρηνικό στοιχείο του προγράμματός μας. Για τον λόγο αυτό, αμέσως μετά την έξοδο από το πρόγραμμα ψηφίσαμε τροπολογία με την οποία επιταχύναμε τη διαδικασία αύξησης του κατώτατου μισθού.



Πόσο αμείβονται οι εργαζόμενοι σε Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο και Lidl

Μικρές αποκλίσεις παρουσιάζουν οι μισθοί που δίνουν οι μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στους εργαζόμενους τους, ήτοι Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και Lidl.



Έρχονται νέες προσλήψεις στα hot spots: Ποιες είναι οι ειδικότητες και ποιος ο βασικός μισθός;

Προσλήψεις συνολικά 2.287 θέσεων αναμένεται να προκηρυψθούν προσεχώς ώστε να καλυφθούν αντίστοιχες θέσεις στα hot spots...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας και μισθό από 450 έως 620 ευρώ το μήνα.

Η κατανομή των θέσεων θα αφορά ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.